5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«The Score» (2001) σκηνοθεσία Φρανκ Οζ

Ένας αριστοτέχνης διαρρήκτης δέχεται πιέσεις από τον μέντορά του να διαπράξει μια τελευταία ληστεία σε συνεργασία μ έναν νεαρό, ικανό αλλά παρορμητικό απατεώνα. Η παράξενη αυτή συνεργασία οργανώνεται από τον παλιό φίλο του Nick και μόνιμο κλεπταποδόχο του, τον Max. Η επιχείρηση αυτή διακόπτει το σχέδιο του Nick να αποσυρθεί από το χώρο του εγκλήματος και να αποκατασταθεί με την αρραβωνιαστικιά του, την Diane. Το πιο επικίνδυνο στην υπόθεση θα προκύψει όταν ο Nick θα παραβιάσει την αρχή που πάντα ακολουθούσε. “Να δουλεύεις πάντα μόνος”. Και οι τρεις συνεργοί θέλουν τα λάφυρα για τον εαυτό τους, αλλά για να ξεφύγουν και να επιβιώσουν χρειάζονται ο ένας τον άλλο.

Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Έντουαρντ Νόρτον, Μάρλον Μπράντο.

*Open, Τρίτη 14/7, στις 21:00

«Suicide Squad» (2016) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγερ

Η κυβερνητική πράκτορας Δρ. Αμάντα Γουόλερ συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών. Όλοι τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση στην καταπολέμηση του κακού. Η συμφωνία είναι απλή, θα εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή με αντάλλαγμα  την ελάφρυνση των ποινών τους. Άλλωστε δεν έχουν τίποτα να χάσουν…

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκοτ Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Κάρα Ντελαβίν.

*Star, Τρίτη 14/7, στις 22:00

«Βουτιά στον Εφιάλτη» (2018) σκηνοθεσία Χοσέ Μοντεσίνος

Μια παρέα φίλων έχουν δημιουργήσει μια διαδικτυακή ταξιδιωτική εκπομπή και χρησιμοποιούν τα διαφημιστικά της έσοδα για να χρηματοδοτούν τα ταξίδια τους. Για να κάνουν την εκπομπή τους ακόμα πιο δημοφιλή, αποφασίζουν να πάνε για κατάδυση σε ένα πανέμορφο αλλά επικίνδυνο υποβρύχιο σπήλαιο. Όμως το αεροπλάνο που τους μεταφέρει στο σπήλαιο πέφτει ξαφνικά στη θάλασσα. Οι πέντε φίλοι βρίσκονται τώρα απολύτως εκτεθειμένοι στα κύματα και στα σαγόνια ενός κοπαδιού από λευκούς καρχαρίες!

Παίζουν: Όμπρεϊ Ρέινολντς, Τζίνα Βιτόρι, Τέιλορ Γιόργκενσεν, κ.ά

*ΣΚΑΪ, Τρίτη 14/7, στις 22:00

«Snake Eyes» (1998) σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα

Ο Ρικ Σαντόρο είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτυ, που η ζωή του αλλάζει όταν βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο θεατών, μιας αιφνίδιας πολιτικής δολοφονίας. Καθώς το αστυνομικό καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση, αποφασίζει να αναλάβει κεντρικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια σειρά εντατικών ανακρίσεων ξεκινά, σύντομα όμως διαπιστώνει ότι κάθε μικρό βήμα που καταφέρνει τον οδηγεί σε ένα όλο και πιο μεγάλο παζλ μυστηρίου, συνομωσίας και διαφθοράς. Όταν, όμως καταλάβει ότι έχει ανοίξει την πόρτα μιας πλεκτάνης που δεν έχει προηγούμενο, η ζωή του θα έχει ήδη μπει σε θανάσιμο κίνδυνο…

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Γκάρι Σινίζ, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Χερντ, Σταν Σόου.

*Alpha, Τρίτη 14/7, στις 23:40

«Ένας λατίνος εραστής» (2015) σκηνοθεσία Κριστίνα Κομεντσίνι

Ο μακαρίτης Σαβέριο Κρίσπο ήταν ο μεγαλύτερος σταρ του ιταλικού κινηματογράφου και μεγάλος γυναικάς. Στη 10η επέτειο του θανάτου του, οι πέντε κόρες του γεννημένες από πέντε γυναίκες σε διαφορετικά μέρη της γης συναντιούνται στη γενέτειρά του. Με βαριά την ιστορία του στους ώμους τους, οι πέντε κόρες εντελώς ξένες μεταξύ τους, αισθάνονται ότι ίσως αυτή συνάντηση τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν η μία την άλλη αλλά και να ανακαλύψουν το κρυμμένο μυστικό του πατέρα τους.

Παίζουν: Βίρνα Λίζι, Μαρίσα Παρέδες, Άντζελα Φινοκιάρο, Κανδέλα Πένια.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 14/7, στις 23:45