Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Άργος Ορεστικό

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ,  θα προβεί στη διανομή προϊόντων (τυρί φέτα, ζυμαρικά, ζάχαρη, χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, αλεύρι, χυλοπίτες, γάλα εβαπορέ, κασέρι ημίσκληρο, τοματοχυμός, τόνος σε κονσέρβα, ψωμί του τοστ, αγγούρια, πιπεριές, ροδάκινα, τομάτες, υγρό γενικής χρήσης) την Τετάρτη 22/07/2020, στον χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου.

Οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σημείο με όχημα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τις παρακάτω οδηγίες:

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στο περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε:

  1. Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.
  2. Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
  3. Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν σε σημείο που θα τους υποδεικνύεται.
  4. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.
  5. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο του σημείου διανομής.

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS (είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος) και να φορούν μάσκα κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή των προϊόντων.