Το αγαπημένο σου φαγητό έρχεται σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα

Στην Χλόη, απέναντι από το πάρκο, βρίσκεται ένα παραδοσιακό εστιατόριο που σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή. Σαν να έχεις ξαναβρεθεί εκεί, σαν οι  ιδιοκτήτες, ο Μιχάλης και Χρήστος Γιάντσος να είναι ήδη φίλοι σου. Και πραγματικά, με τόση φιλοξενία, τόση φροντίδα και αγάπη που έχει το φαγητό, τελικά φτάνεις στο συμπέρασμα ότι το Family  δεν είναι συνηθισμένο εστιατόριο αλλά η προέκταση ενός ζεστού, φιλικού σπιτικού. Στα ξύλινα τραπεζάκια του στο ευχάριστο περιβάλλον, με αρώματα λουλουδιών και μπόλικη δροσιά  τώρα το καλοκαίρι, όλοι βρίσκουν αυτό που έχουν όρεξη να φάνε.

Στο εστιατόριο “Family” θα απολαύσετε μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις από την Καστοριά και όχι μόνο, που θα συνδυαστούν με το κατάλληλο κρασί, από το μεσημέρι έως το βράδυ.

Τις εκλεκτές γεύσεις της κουζίνας μαγειρεμένες με μεράκι, όπου και αν είσαι, κυριολεκτικά όπου και αν είσαι, μπορείς  πλέον να σηκώσεις το τηλέφωνο, να δώσεις το στίγμα σου, να τις παραγγείλεις και θα σου το φέρουν ακριβώς εκεί όπου βρίσκεσαι. Κάνεις απλά ένα τηλεφώνιμα και έρχεται στα χέρια σου.

Καλέστε τώρα στο 2467026155

Δείτε το menu ΕΔΩ