4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Με το Κεφάλι Ψηλά» (2004) σκηνοθεσία Kevin Bray

Μετά από οχτώ χρόνια στην υπηρεσία των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο λοχίας Κρις Βον επιστρέφει στη πόλη από την οποία κατάγεται για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Τον περιμένει όμως μια έκπληξη: η πόλη στην οποία μεγάλωσε έχει μετατραπεί σε άνδρο του εγκλήματος, με τη βία να παραμονεύει σε κάθε στενό. Με τη βοήθεια ενός παιδικού του φίλου, ο Κρις θα γίνει ο σερίφης της πόλης και θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την πόλη σε τάξη, ακόμα και αν οι πράξεις του θέτουν σε κίνδυνο την οικογένειά του και απειλούν την ίδια του τη ζωή…

Παίζουν: Dwayne Johnson, Johnny Knoxville, Ashley Scott, Ryan Robbins, Kristen Wilson.

*Open, Τρίτη 21/7, στις 21:00

«Σιωπηλός Εχθρός» (2010) σκηνοθεσία Νιλ Μάρσαλ

117 μ.Χ., η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις, στέκεται η δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλής τους, Gorlacon.

Παίζουν: Όλγα Κιριλένκο, Ντόμινικ Ουέστ, Μάικλ Φασμπέντερ, Ντέιβιντ Μόρισεϊ, Ούλριχ Τόμσεν, Αξέλ Καρολίν.

*Star, Τρίτη 21/7, στις 22:00

«Gamer» (2009) σκηνοθεσία Μαρκ Νέβελνταϊν, Μπράιαν Τέιλορ

Ο δισεκατομμυριούχος Κεν Κασλ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δημιουργεί το απόλυτο βιντεοπαιχνίδι. Το παιχνίδι ονομάζεται “Σλέιερς” και είναι τόσο δημοφιλές όσο και αμφιλεγόμενο. Οι παίκτες ελέγχουν αληθινούς ανθρώπους και πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πυροβολισμοί. Πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες δημιουργούν από το σπίτι τους ένα αληθινό πεδίο μάχης. Ο Σάιμον είναι ο καλύτερος παίκτης καθώς καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό τον χαρακτήρα του παιχνιδιού που ελέγχει, επί εβδομάδες. Το παράδοξο όμως, είναι ότι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια,  ο Κέιμπλ, το άβαταρ του Σάιμον, είναι άνθρωπος με σάρκα και οστά. Ο Σάιμον έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό και ο Κέιμπλ συνεχίζει να αγωνίζεται και να πολεμά σε κάθε εκρηκτική μάχη. Ο Κέιμπλ, που αποχωρίστηκε αναγκαστικά την οικογένειά του γιατί τον έριξαν στη φυλακή και τον ανάγκασαν να πολεμήσει, καταλαβαίνει ότι η μόνη του ελπίδα για να ξαναδεί την οικογένειά του, είναι να δραπετεύσει από το παιχνίδι, να ανακτήσει την πραγματική του ταυτότητα και να εκθέσει την απάνθρωπη τεχνολογία του Καστλ ζωντανά στην τηλεόραση.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Κ. Χολ, Άμπερ Βαλέτα, Λούντακρις.

*ΣΚΑΙ, Τρίτη 21/7, στις 22:00

«Οι Σύζυγοι» (2017) σκηνοθεσία Σιμόνε Γκοντάνο

Ο Αντρέα, ένας λαμπρός νευροχειρουργός κι η Σοφία, μια φιλόδοξη παρουσιάστρια της τηλεόρασης είναι παντρεμένοι και αποφασίζουν να πάρουν μέρος σ? ένα απίστευτο πείραμα. Με την ολοκλήρωσή του βρίσκονται ο ένας στο σώμα του άλλου, ανταλλάσσοντας μορφή και καθημερινότητα. Αναγκασμένοι πλέον να είναι ο ένας στη θέση του άλλου βλέπουν τη σχέση τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μέσα από αστείες και ανάλαφρες καταστάσεις θα κληθούν να βρουν ό,τι τους χωρίζει και να ερωτευτούν από την αρχή.

Παίζουν: Κάσια Σμούτνιακ, Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, Μάρτα Γκαστίνι.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 21/7, στις 23:45