5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Διπλή Παγίδα» (1999) σκηνοθεσία Τζον Άμιελ

Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει τον μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Παγίδα που σταδιακά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας και γοητεύει, σαγηνεύει και ξεχωρίζει!!! Τελικά όμως ποιος παγιδεύει ποιον;

Παίζουν: Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινγκ Ρέιμς.

*Open, Τρίτη 28/7, στις 21:00

«The Impossible» (2012) σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Η Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους ανήλικα παιδιά, φτάνουν στην Ταϊλάνδη για να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές, αναζητώντας λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στον τροπικό παράδεισο με τις εξωτικές παραλίες. Την ημέρα της 26ης Δεκεμβρίου και ενώ η οικογένεια απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό ακριβώς δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ένας τρομακτικός θόρυβος αναδύεται από τα έγκατα της γης και διαταράσσει την ηρεμία τους. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας γιγαντιαίος υδάτινος τοίχος θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, θα χωρίσει τα μέλη της οικογένειας δημιουργώντας έναν Γολγοθά για χιλιάδες ανυποψίαστων ανθρώπων!

Παίζουν: Ναόμι Γουάτς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τομ Χόλαντ, Τζέραλντιν Τσάπλιν.

*Star, Τρίτη 28/7, στις 22:00

«Ας Γίνουμε Μπάτσοι» (2014) σκηνοθεσία Λουκ Γκρίνφιλντ

Δύο φίλοι μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς για ένα αποκριάτικο πάρτι όμως μια σειρά παρεξηγήσεων τους φέρνει αντιμέτωπους με την τοπική μαφία. Μόνο τους όπλο: οι ψεύτικες αστυνομικές τους ταυτότητες…

Παίζουν: Τζέικ Τζόνσον, Ντέιμον Γουέιγιανς Τζ., Ρομπ Ριγκλ.

*Skai, Τρίτη 28/7, στις 22:00

«Ο έρωτας του Οδυσσέα» (1984) σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας

Η ταινία αναφέρεται στα όνειρα και τις επιθυμίες του καθημερινού ανθρώπου. Ο ήρωας απολύεται από τη δουλειά του και ακολουθώντας μια νέα κοπέλα, που συμβολίζει τον ιδανικό έρωτα, περιπλανιέται σε χώρους πρωτόγνωρους, γεμάτους ερωτικά σύμβολα και απρόοπτες συναντήσεις.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Κατερίνα Ροδίου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας.

*Κανάλι της Βουλής, Τρίτη 28/7, στις 23:00

«Κάντε στην μπάντα» (2019) σκηνοθεσία Ρικάρντο Μιλάνι

Η Τζοβάνα, μία χαμηλών τόνων γυναίκα, ζει μια κανονική και, μάλλον, βαρετή ζωή, μοιρασμένη ανάμεσα στη θέση λογίστριας στο υπουργείο, τις σχολικές υποχρεώσεις της κόρης της και τα ενοχλητικά πειράγματα της πληθωρικής μητέρας της. Όμως, στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια μυστική πράκτορα που εμπλέκεται σε τρομερά επικίνδυνες και συναρπαστικές διεθνείς αποστολές. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης παλιών συμμαθητών, ανάμεσα στις αναμνήσεις και στα γέλια, η Τζοβάνα καταλαβαίνει ότι και οι παλιοί της φίλοι, όπως και η ίδια, αναγκάζονται να υπομένουν στην καθημερινότητά τους φοβερά εκνευριστικές καταστάσεις. Αποφασίζει, λοιπόν, ότι η επόμενη αποστολή της θα είναι να βοηθήσει τους αγαπημένους της και να ανατρέψει τα πράγματα. Μέσα από μια σειρά ξεκαρδιστικές καταστάσεις και εξωφρενικές μεταμφιέσεις θα δικαιώσει τους φίλους της.

Παίζουν: Πάολα Κορτελέσι, Στέφανο Φρέσι, Τόμας Αράνα, Λουτσία Μασίνο.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 28/7, στις 23:45