5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κινηματογραφικό δράμα, κωμωδία και θρίλερ. Έχεις πέντε επιλογές να απολαύσεις στην τηλεόραση σήμερα το βράδυ.

«Σε Αντίθετο Ρεύμα» (2002) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Μίτσελ

Ο Γκάβιν, δικηγόρος της Γουόλ Στριτ, και ο Ντόιλ, ασφαλιστής και πρώην αλκοολικός, μπλέκουν σε οδικό ατύχημα, που έχει ως συνέπεια ο Ντόιλ να χάσει την κηδεμονία των παιδιών του, λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης στο δικαστήριο. Θεωρώντας ως υπαίτιο τον Γκάβιν κάνει κόλαση την επαγγελματική του ζωή, αλλά και ο δικηγόρος τού αντεπιτίθεται εξίσου ύπουλα.

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τόνι Κολέτ, Σίντνεϊ Πόλακ, Γουίλιαμ Χαρτ.

*Open, Τετάρτη 5/8, στις 21:00

«Ex Machina – Από Μηχανής» (2014) σε σκηνοθεσία Άλεξ Γκάρλαντ

Ένας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής, θα φέρει έναν από τους υπαλλήλους του στην πολυτελή κατοικία του για να συμμετάσχει σε ένα πείραμα, που θα αφορά στην τελευταία του εφεύρεση, ένα εξαιρετικά προηγμένο θηλυκό ρομπότ, που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη… 

Παίζουν: Ντόνολ Γκλίσον, Όσκαρ Ισαάκ, Αλίσια Βικάντερ.

*Star, Τετάρτη 5/8, στις 22:00

«Μπέιμπι Σίτερ Για Κλάματα» (2011) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Ένας φοιτητής που έχει αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο για ένα εξάμηνο και μένει μαζί με την μητέρα του, πρόκειται να ζήσει μια αξέχαστη νύχτα στο Μανχάταν, όταν αναλαμβάνει να κάνει baby-sitting σε τρία παιδιά της γειτονιάς του.

Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Άρι Γκέινορ.

*ΣΚΑΪ, Τετάρτη 5/8, στις 22:00

«Σε μια Αυλή στο Παρίσι» (2014) σε σκηνοθεσία Pierre Salvadori

Ο Antoine έχει πέσει σε κατάθλιψη τόσο που δεν μπορεί καν να συνεχίζει να παίζει με την μπάντα του μουσική. Αφού περιπλανιέται στους δρόμους του Παρισιού για μέρες αποφασίζει να ψάξει μια δουλειά. Χωρίς προσόντα καθώς είναι στέκεται τυχερός και βρίσκει δουλειά ως θυρωρός σε μια παλιά πολυκατοικία. Σύντομα αποδεικνύεται πολύ καλός στη δουλειά του ενώ αυτόματα γίνεται συμπαθής σε όλους τους ενοίκους παρότι είναι περίεργος και εκκεντρικός. Αυτή του η εκκεντρικότητα τον φέρνει κοντά με μια γυναίκα που πήρε πρόσφατα σύνταξη τη Mathilde και τότε η πιο περίεργη σχέση θα ανθίσει.

Παίζουν: Catherine Deneuve(Mathilde), Gustave Kervern(Antoine Le Garrec), Feodor Atkine(Serge).

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 5/8, στις 22:00

«Μάθημα Τανγκό» (1997) σε σκηνοθεσία Σάλι Πότερ

Μια σκηνοθέτις ανακαλύπτει το τανγκό. Γράφοντας ένα σενάριο για το Χόλιγουντ, με το οποίο αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα, αρχίζει να κάνει μαθήματα τανγκό με τον Πάμπλο, έναν Αργεντίνο χορευτή που ζει στο Παρίσι. Όσο διαρκούν τα μαθήματα ερωτεύονται και συμφωνούν σε κάτι: Αν αυτός την κάνει χορεύτρια του τανγκό, εκείνη θα τον κάνει αστέρα του κινηματογράφου. Ο Πάμπλο τηρεί την πλευρά του της συμφωνίας, όταν όμως εκείνη αποπειράται να γυρίσει ταινία στο Μπουένος Άιρες με τον Πάμπλο πρωταγωνιστή, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πώς ακολουθείς, όταν το ένστικτό σου σου λέει να ηγείσαι;

Παίζουν: Σάλι Πότερ, Πάμπλο Βερόν, Ντέιβιντ Τόουλ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 5/8, στις 00:00