6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και αρκετές οι επιλογές για να απολαύσεις απόψε στην οθόνη της τηλεόρασης σου και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Το Κόλπο της Ζωής μας» (2013) σκηνοθεσία Τζόελ Χόπκινς

Ο Ρίτσαρντ μαζί με την πρώην σύζυγό του Κέιτ θα αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όταν μαθαίνουν ότι οι αποταμιεύσεις μιας ζωής εξανεμίστηκαν έπειτα από ένα κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό παιχνίδι. Θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω με κάθε τρόπο.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Σπολ.

*Open, Πέμπτη 6/8, στις 21:00

«Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου» (2017) σκηνοθεσία Νίκι Κάρο

Η αληθινή ιστορία τoυ Ζαν Ζαμπίνσκι και της συζύγου του Αντονίνα, που ως φύλακες του ζωολογικού κήπου της Βαρσοβίας, έσωσαν ανθρώπους και ζώα κατά την επέλαση των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Η ταινία είναι βασισμένη στο όμοτιτλο best seller της πολυμεταφρασμένης Νταϊάν Άκερμαν.

Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ, Ντάνιελ Μπρουλ, Μάικλ Μακ Έλατον.

*Star, Πέμπτη 6/8, στις 22:00

«Το Κλαμπ των Χωρισμένων Γυναικών» (1996) σκηνοθεσία Χιου Γουίλσον

Η Μπρέντα, η Ελίζ και η Άνι μόλις συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στην κηδεία μιας κοινής φίλης τους. Και μόλις αντιλήφθηκαν πως έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: και οι τρεις είναι χωρισμένες καθώς οι σύζυγοί τους τις παράτησαν για να παντρευτούν γυναίκες αρκετά πιο νεαρές απ? αυτές! Απογοητευμένες αλλά και φανερά εξοργισμένες, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα ιδιοφυές σχέδιο ώστε να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους.

Παίζουν: Μπέτι Μίντλερ, Γκόλντι Χόουν, Νταϊάν Κίτον, Μάγκι Σμιθ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

*ΣΚΑΪ, Πέμπτη 6/8, στις 22:00

«Η Διαβολογυναίκα» (1989) σκηνοθεσία Σούζαν Σάιντελμαν

Ένας λογιστής παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών υποκύπτει στο φλερτ μιας επιτυχημένης συγγραφέως ρομαντικών μυθιστορημάτων και εγκαταλείπει τη γυναίκα του για να ζήσει μαζί της. Η γυναίκα του όμως, φαινομενικά μια άχαρη νοικοκυρά, δεν το βάζει κάτω. Αφήνει την παλιά της ζωή και ιδρύει ένα πρακτορείο με μόνο γυναίκες εργαζόμενες και βάζει σκοπό να τον καταστρέψει οικονομικά, επαγγελματικά, προσωπικά.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Ροζάν Μπαρ, Έντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ.

*ΕΡΤ1, Πέμπτη 6/8, στις 22:00

«Παράνομες Ζωές» (2016) σκηνοθεσία Άνταμ Σμιθ

Ζώντας με μικροπαρανομίες και πάντα στη σκιά του πατέρα του, ο οικογενειάρχης πλέον Τσαντ Κάτλερ πρέπει να αποφασίσει αν θα κυνηγήσει μια καλύτερη ζωή ή αν θα συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση. Η ληστεία ενός αρχοντικού θα επισπεύσει και την ώρα των αποφάσεων.

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μπρένταν Γκλίζον, Λίντσεϊ Μάρσαλ.

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 6/8, στις 22:00

«Επίλογος» (2012) σκηνοθεσία Αμίρ Μανόρ

Το ρέκβιεμ μιας κοινής πορείας όπως γράφεται από τους ίδιους τους ήρωες: Η Χαγιούτα και ο Μπερλ είναι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ισραηλινών, ρομαντικών μιας άλλης εποχής, οι οποίοι αδυνατούν να προσαρμοστούν στο σήμερα. Ζουν σ ένα μικρό διαμέρισμα τριγυρισμένοι από ενθύμια – απομεινάρια μιας ολόκληρης ζωής. Εκπροσωπούν μια γενιά διανοούμενων που οραματίστηκαν ένα καλύτερο αύριο. Γύρω τους, η κοινωνία φθίνει, όπως φθίνει και το ίδιο τους το σώμα. 

Παίζουν: Γιοσέφ Καρμόν, Εφράτ Μπεν Ζουρ, Σάι Αβίβι.

*Κανάλι της Βουλής, Πέμπτη 6/8, στις 23:00