Επιχείρηση απομάκρυνσης επικίνδυνων σκύλων στην Κορησό μετά από επίθεση σε γυναίκα

φωτογραφία αρχείου

Στον αστερισμό του θλιβερού περιστατικού με άγρια επίθεση σκυλιών σε ηλικιωμένη γυναίκα στον οικισμό της Κορησού πριν από λίγες ημέρες κινήθηκε η Κοινότητα Κορησού και ο Δήμος Καστοριάς στήνοντας χθες βράδυ(11/08) επιχείρηση απομάκρυνσης των έξι επικίνδυνων ζώων από την συγκεκριμένη γειτονιά που σημειώθηκε το δυσάρεστο συμβάν!!!

Το αποτέλεσμα της εν λόγω επιχείρησης ήταν να απομακρυνθεί το θηλυκό σκυλί που προ διμήνου είχε γεννήσει… και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της επίθεσης προς την συμπολίτισσα μας!!! Τα υπόλοιπα ζώα δεν κατέστη εφικτό να απομακρυνθούν αν και αναμένεται εκ νέου εξόρμηση απομάκρυνσης!!!

Για το θέμα μίλησαν σήμερα το πρωί σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό o Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Κορησού κύριος Γουγούσης Δημήτριος και ο διαχειριστής της διαδικτυακής ενημερωτικής σελίδας «Τοπική Κοινότητα Κορησού» κύριος Θεμελής Αναστάσιος εκθέτοντας την πραγματική έκταση του προβλήματος, με τον Πρόεδρο να αναφέρει την υπόσχεση του Δήμου Καστοριάς για σύντομη λύση του γόρδιου δεσμού των αδέσποτων που αγγίζει τον αριθμό 32 στον οικισμό της Κορησού!!!

Ο κύριος Θεμελής αποκάλυψε ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά βρίσκονται υπό την εποπτεία συγκεκριμένου ιδιοκτήτη στον οποίο έχουν γίνει επανειλημμένες συστάσεις οι οποίες δεν βρήκαν ανταπόκριση!!! Αυτό που ευχήθηκαν και οι δύο(Πρόεδρος Κοινότητος, διαχειριστής διαδικτυακής ενημερωτικής σελίδας «Τοπική Κοινότητα Κορησού» στο Facebook) ήταν αυτό το επεισόδιο να ήταν και το τελευταίο που ταλαιπώρησε τους κατοίκους του οικισμού μας!!! Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η ηλικιωμένη γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε βάναυσα από όλη αυτή την απίστευτη ιστορία επέστρεψε στο σπίτι της και αναρρώνει!!!

Τοπική Κοινότητα Κορησού