4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Collateral: Η Διαδρομή» (2004) σκηνοθεσία Μάικλ Μαν

Ο Βίνσεντ είναι ένας ατάραχος πληρωμένος δολοφόνος. Ο Μαξ είναι ένας οδηγός ταξί με πολλά απραγματοποίητα όνειρα. Σ’ αυτή τη μοιραία νύχτα, ο Μαξ πρέπει να μεταφέρει τον Βίνσεντ στην επόμενη «δουλειά» του. Μία νύχτα, πέντε στάσεις, πέντε στόχοι και μία φυγή! Οι ζωές τους θα συναντηθούν σε μια επικίνδυνη κούρσα χωρίς επιστροφή. Απόψε όλα μπορούν να αλλάξουν. 

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζέιμι Φοξ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Πίτερ Μπεργκ.

*ΣΚΑΪ, Τρίτη 25/8, στις 21:00

«Dracula Untold» (2014) σκηνοθεσία Γκάρι Σορ

Βρισκόμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει μια παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς. Η ανησυχία του Βλαντ αφορά ειδικά τους Τούρκους, οι οποίοι  συνεχίζουν να επεκτείνονται επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη βρίσκουν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεχμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για να δημιουργήσει ένα νέο στρατό, ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα παραδώσει τον γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε μια φοβερή δύναμη, που θα του επιτρέψει να προστατέψει το αγαπημένο του βασίλειο και την οικογένειά του από τους Τούρκους, με αντάλλαγμα όμως  την ψυχή του.

Παίζουν: Λουκ Έβανς, Ντομινίκ Κούπερ, Σάρα Γκαντόν, Σαμάνθα Μπαρκς, Τσαρλς Ντανς.

*Star, Τρίτη 25/8, στις 22:00

«Τα ερείπια είναι πάντα θλιμμένα» (2013) σκηνοθεσία Τζέρεμι Σολνιέ

Ένας αντιήρωας, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, ζητά εκδίκηση για το χαμό των γονιών του. Θα τα καταφέρει; Ένα λιτό, μοχθηρό και κακό μέχρι το κόκκαλο θρίλερ εκδίκησης, ωδή στους αδελφούς Κοέν. Ο Ντουάιτ είναι άστεγος, ζει στο Μέριλαντ μαζεύοντας κονσερβοκούτια απ όπου βρει, ανοίγοντας σπίτια για να κάνει ένα μπάνιο, αναζητώντας τροφή στα σκουπίδια. Το αυτοκίνητό του, μια μπλε Πόντιακ, είναι το σπίτι του, ένα σκουριασμένο σιδερένιο κουτί γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Όταν ο Ντουάιτ βρει μπροστά του την αστυνομία δεν θα εκπλαγεί – μόνο που οι αρχές δεν τον αναζητούν για τις παρανομίες του, αλλά για να τον ενημερώσουν ότι ο άνθρωπος που 20 χρόνια νωρίτερα δολοφόνησε τους γονείς του, βγήκε από τη φυλακή. Πανικόβλητος, ο Ντουάιτ ξεκινά ένα οδοιπορικό εκδίκησης, μόνο που αποδεικνύεται ανίκανος να το φέρει σε πέρας.

Παίζουν: Μέικον Μπλερ, Έιμι Χάργκρειβς, Ντέιβιντ Τόμσον, Κέβιν Κόλακ, Ντέβιν Ράτρεϊ.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 25/8, στις 23:45

«Νυχτερινή Καταδίωξη» (2015) σκηνοθεσία Ζομ Κολέ Σερά

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Εντ Χάρις, Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Τζόελ Κίναμαν, Βίνσεντ Ντο’ Ονόφριο, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Κόμμον.

*Star, Τρίτη 25/8, στις 23:50