8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σκέφτεσαι να μείνεις στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου; Αν ναι, τότε ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις όμορφα! Έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε οκτώ ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στην τηλεόραση και θα μετατρέψουν το σαλόνι σου σε αίθουσα κινηματογράφου:

«Μπαμπούλας Α.Ε» (2001) σε σκηνοθεσία Πιτ Ντόκτερ, Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Λι Άνκριτς

Ο Σάλιβαν και ο Μάικ, είναι δύο συμπαθητικά τέρατα, που δουλεύουν για την εταιρία ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. και έχουν ως αποστολή τους να μπαίνουν κρυφά στα δωμάτια μικρών παιδιών, να τα τρομάζουν και να προμηθεύουν την εταιρεία με παιδικές κραυγές τρόμου, που αποτελούν βασική πηγή ενέργειας της πόλης τους. Όλα αλλάζουν όμως όταν ένα βράδυ, ένα κοριτσάκι, η Μπου, εισβάλλει κατά λάθος στη χώρα τους! Κυριαρχεί πανικός καθώς οι μπαμπούλες πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι τοξικά και εξαιρετικά επικίνδυνα! Ο Σάλιβαν και ο Μάικ αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν το χαριτωμένο κοριτσάκι.

Ακούγονται οι φωνές των: Τάσου Κωστή, Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Λεωνίδα Κακούρη.

*Star, Σάββατο 12/9, στις 21:00

«Ο Άνθρωπος που έσπαγε πλάκα» (1972) σε σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ένας άνθρωπος πλούσιος, γλεντζές και πλακατζής, ο Λάζαρος, ο οποίος μια ζωή ραχατεύει και δεν γνωρίζει τι θα πει δουλειά, πληροφορείται από το λογιστή του ότι η πατρική περιουσία του εξανεμίστηκε και δεν μένουν παρά μερικές πενταροδεκάρες. Αρχικά πίστευε ότι θα κέρδιζε στο καζίνο, αντ αυτού όμως έχασε ακόμα και τις πενιχρές οικονομίες του αφελούς σοφέρ του, Ζαχαρία. Στη συνέχεια, στρέφεται σε γνωστούς και φίλους, όπως είναι η τραγουδίστρια Νάντια, η οποία τον πετάει έξω από το καμαρίνι της. Ακολουθεί ο φίλος του Ηρακλής που αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αγνώμων, καθώς αρνείται να του επιστρέψει τα δανεικά που έχει πάρει. Τέλος, είναι και η φιλάνθρωπος κυρία Ολυμπία, η οποία δράττεται της ευκαιρίας να του ριχτεί ερωτικά, κάνοντάς τον να τραπεί σε άτακτη φυγή. Όμως, μία πανέμορφη ανθοπώλις, η Στεφανία, του συμπαραστέκεται και εκείνος, για χατίρι της, στρώνεται στη δουλειά, κερδίζοντας έτσι για πρώτη φορά το ψωμί του με ιδρώτα. Όταν επιτέλους μπαίνει για τα καλά στον ίσιο δρόμο και παύει να θεωρεί τη ζωή σαν πλάκα, μαθαίνει ότι η φτώχεια του ήταν πλασματική και την είχε προνοήσει ο πατέρας του, προτού πεθάνει, για να τον συνετίσει.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ξένια Καλογεροπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Σταύρος Ξενίδης, Ζέτα Αποστόλου, Μίτση Κωνσταντάρα, Δημήτρης Μπισλάνης, Νικήτας Πλατής, Αλίκη Ζωγράφου, Μάκης Δεμίρης, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Γρηγορίου, Γιάννης Φύριος, Νίκος Τσουκαλάς, Ανδρέας Τσάκωνας, Αλέκος Ζαρταλούδης.

*Mega, Σάββατο 12/9, στις 21:00

«Καυτή Καταδίωξη» (2015) σε σκηνοθεσία Αν Φλέτσερ

Μια αγχωμένη και σχολαστική αστυνομικός (Ρις Γουίδερσπουν) προσπαθεί να προστατεύσει την σέξι και πληθωρική χήρα ενός βαρόνου ναρκωτικών (Σοφία Βεργκάρα), καθώς διασχίζουν το Τέξας, καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους και επικίνδυνους εγκληματίες. Το σενάριο υπογράφουν οι Ντέιβιντ Φίνεϊ και Τζον Κουέιντανς, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Αν Φλέτσερ. Όσο για τις δύο πρωταγωνίστριες; Έδεσαν και με το παραπάνω στα γυρίσματα της ταινίας, με τις δυο τους να δηλώνουν εκτός από συνεργάτες και πολύ καλές φίλες.

Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Σοφία Βεργκάρα, Ρόμπερτ Καζίνσκι.

*Open, Σάββατο 12/9, στις 22:00

«99 Σπίτια» (2015) σε σκηνοθεσία Ραμίν Μπαχράνι

Ο Ντένις Νας, ένας νέος πατέρας, μόνος και άνεργος, που πρέπει να φροντίσει τον γιο και τη μητέρα του, αναγκάζεται να δουλέψει για τον Ρικ Κάρβερ, τον άνθρωπο που του πήρε το σπίτι. Σε αυτό το συμβόλαιο με τον διάβολο το θύμα αντιστρέφει τους όρους και πληρώνει το τίμημα της εκδίκησης που επιλέγει να πάρει. Το θέμα είναι αν ο Νας έχει τα κότσια να «φορέσει» και να χωρέσει τον χαρακτήρα του σε μια επαγγελματική συμπεριφορά που επιβάλλει ψυχρό αίμα, άτεγκτη ασυνειδησία και παντελή έλλειψη συμβατικής ηθικής.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Μάικλ Σάνον, Λόρα Ντερν.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 12/9, στις 22:00

«Ο Τουρίστας» (2010) σε σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ

Μια γυναίκα, η οποία παρακολουθείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ταξιδεύει για τη Βενετία, όπου θα συναντήσει τον καταζητούμενο εραστή της. Στο τρένο γνωρίζει και παγιδεύει έναν ανύποπτο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος όταν φτάσουν στην Ιταλία θα γίνει στόχος πρακτόρων, της αστυνομίας αλλά και Ρώσων μαφιόζων.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Πολ Μπέτανι.

*Ant1, Σάββατο 12/9, στις 22:15

«Ο Κατάδικος» (2008) σε σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Βόου

Ο Γουέιντ Πόρτερ είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος με ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και καριέρα που υπόσχεται πολλά. Η ήρεμη ζωή του θα ανατραπεί όταν θα σκοτώσει κατά λάθος τον κακοποιό  που μπήκε στο σπίτι του για να το διαρρήξει. Ο Γουέιντ καταδικάζεται σε τρια χρόνια κάθειρξη και οδηγείται σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου κανένας κανόνας δεν ισχύει. Εκεί, αναγκάζεται να μοιραστεί το κελί του με έναν διαβόητο εγκληματία. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Γουέιντ αποτελεί τον εύκολο στόχο για όλους: από τον διεφθαρμένο φύλακα, μέχρι τους σκληρούς κατάδικους της φυλακής. Με αποκλειστικό στόχο την επιβίωσή του, ο Γουέιντ σύντομα θα μεταμορφωθεί στον πιο αδίστακτο αντίπαλο, το απόλυτο φόβητρο για τους εχθρούς του.

Παίζουν: Βαλ Κιλμέρ, Στίβεν Ντορφ, Σαμ Σέπαρντ.

*Mega, Σάββατο 12/9, στις 23:10

«Transporter 3» (2008) σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν

Ο Φρανκ Μάρτιν επιστρέφει με τη σίγουρα πιο δύσκολη «μεταφορά» που έχει αναλάβει μέχρι τώρα. Φορώντας στο χέρι του έναν εκρηκτικό μηχανισμό που δεν του επιτρέπει ν’ απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο του κι έχοντας δίπλα του ένα εκρηκτικά «σέξι» πακέτο, η αποστολή του σίγουρα δεν θα είναι καθόλου βατή.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Νέπερ, Νατάλια Ρουντάκοβα.

*Open, Σάββατο 12/9, στις 00:00

«Zombieland» (2009) σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ

Ο δειλός Κολόμπους είναι ένας από τους ελάχιστους επιζήσαντες από τη μάστιγα που χτύπησε τη γη μετατρέποντας τους ανθρώπους σε… αιμοδιψή ζόμπι. Κι αυτό γιατί πολύ απλά, φοβάται ακόμα και τον ίσκιο του. Αντιθέτως, ο φίλος του ο Τάλαχασι λατρεύει τα όπλα, δε φοβάται τίποτα και πάντα ονειρευόταν τη στιγμή που θα κατατροπώσει ένα ζόμπι. Μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική πρόκληση, να συνεργαστούν. Όταν στην ιδιόρρυθμη συντροφιά προστίθενται και δυο κοπέλες, όλοι πλέον αναρωτιούνται αν είναι προτιμότερο να ενώσουν τις δυνάμεις τους ή να παραδοθούν τελικά στα ζόμπι.

Παίζουν: Γούντι Χάρελσον, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Έμα Στόουν.

*ΣΚΑΪ, Σάββατο 12/9, στις 00:30