6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Τρίτη σε καλεί να χαλαρώσεις στον καναπέ με ταινίες και η μικρή οθόνη έχει να σου προσφέρει έξι ενδιαφέρουσες επιλογές.

«Sabotage» (2014) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ

Η καλύτερη ομάδα δίωξης ναρκωτικών στον πλανήτη δεν θα μπορούσε παρά να έχει αρχηγό τον Arnold Schwarzenegger. Δε σημαίνει όμως ότι είναι αλώβητη, ειδικά όταν θεωρείται υπεύθυνη για την εξαφάνιση δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από έφοδο σε κρησφύγετο ενός πανίσχυρου μεξικανικού καρτέλ. Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στο στόχαστρο και ένας ένας χάνει τη ζωή του. Στο πρότυπο των Δέκα Μικρών Νέγρων της Αγκάθα Κρίστι, όλοι είναι ένοχοι και η ομάδα συρρικνώνεται μυστηριωδώς.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Ολίβια Γουίλιαμς, Τέρενς Χάουαρντ, Τζος Χόλογουέι, Αν Πάρις, Μιρέιλ Ένος, Χάρολντ Περινό, Τζο Μανγκανιέλο, Μαξ Μαρτίνι, Κέβιν Βανς.

*Open, Τρίτη 15/9 στις 22:45

«Ο Συνήγορος» (2013) σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Ένας φιλόδοξος, όσο και άπληστος, δικηγόρος, γνωστός σε όλους ως «Συνήγορος», αναλαμβάνει να διεισδύσει στο σκοτεινό κόσμο των καρτέλς των ναρκωτικών. Σύντομα διαπιστώνει ότι οι νόμοι που ορίζουν αυτό το χώρο είναι πάνω από τους νόμους που εκπροσωπεί αυτός. Όταν στο παιχνίδι μπουν η ματαιόδοξη κοπέλα του, Λόρα, και ένα αινιγματικό ζευγάρι, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο Συνήγορος διαπιστώνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από αυτό είναι το πάει μέχρι τέλους.

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπραντ Πιτ.

*Alpha, Τρίτη 15/9 στις 23:00

«Το Κορίτσι του Τρένου» (2016) σε σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο… 

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Χέιλι Μπένετ, Τζάστιν Θέροου, Λουκ Έβανς, Λίζα Κούντρο.

*Star, Τρίτη 15/9 στις 23:30

«Ο Τουρίστας» (2010) σε σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ

Μια γυναίκα, η οποία παρακολουθείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ταξιδεύει για τη Βενετία, όπου θα συναντήσει τον καταζητούμενο εραστή της. Στο τρένο γνωρίζει και παγιδεύει έναν ανύποπτο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος όταν φτάσουν στην Ιταλία θα γίνει στόχος πρακτόρων, της αστυνομίας αλλά και Ρώσων μαφιόζων.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Πολ Μπέτανι.

*Ant1, Τρίτη 15/9 στις 23:30

«Το Πείραμα» (2010) σε σκηνοθεσία Πωλ Σούρινγκ

Ο σεναριογράφος και παραγωγός του περίφημου Prison Break σκηνοθετεί το ριμέικ του πασίγνωστου Πειράματος. Μαζί του στο εγχείρημα οι βραβευμένοι με Όσκαρ Άντριεν Μπρόντι (Ο Πιανίστας, Κινγκ Κονγκ), Φόρεστ Γουίτακερ (Ο τελευταίος βασιλιάς της Σκωτίας) και ο Καμ Γκιγκάντεντ (Λυκόφως). 26 άντρες επιλέγονται για να συμμετάσχουν σε ένα πείραμα κοινωνικής συμπεριφοράς, στο περιβάλλον μιας φυλακής. Σιγά σιγά, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο “πείραμα” και την πραγματικότητα σβήνει και τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Παίζουν: Άντριεν Μπρόντι, Φόρεστ Ουίτακερ, Καμ Γκιγκάντεντ, Φίσερ Στίβενς, Μάγκι Γκρέις.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 15/9 στις 23:40

«Kung Fu Hustle» (2005) σε σκηνοθεσία Στίβεν Τσόου

Σε μια πόλη υπό τον έλεγχο της διαβόητης συμμορίας του Τσεκουριού, ο νεαρός Σινγκ θέλει απεγνωσμένα να γίνει μέλος της. Αναζητώντας την περιπέτεια, καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά, με εκκεντρικούς σπιτονοικοκύρηδες, οι οποίοι αποδεικνύονται ότι είναι μάστορες του Κουνγκ Φου! Τα καμώματα του Σινγκ θα οδηγήσουν την Συμμορία του Τσεκουριού να αναμετρηθεί με τους σπιτονοικοκύρηδες, σε μια εκρηκτική μονομαχία Κουνγκ Φου. Μόνο μια πλευρά θα νικήσει και ένας μόνο ήρωας θα αναδειχθεί ο απόλυτος Κουνγκ Φου αρχηγός.

Παίζουν: Στίβεν Τσόου, Κουόκ Κουέν Τσαν, Ξιαογκάνγκ Φένγκ.

*Mega, Τρίτη 15/9 στις 00:30