6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm» (2017) σκηνοθεσία Ντιν Ντέβλιν

Μετά από μια, άνευ προηγουμένου, σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή. Κάτι όμως, δεν πάει καλά… Το σύστημα, που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια, επικών διαστάσεων, καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Άμπι Κόρνις, Άντι Γκαρσία.

*Star, Πέμπτη 24/9, στις 21:00

«Χωρίς Παιδιά» (2015) σκηνοθεσία Άριελ Γουίνογκραντ

Ο Γκαμπριέλ, έμπορος μουσικών οργάνων και ερασιτέχνης κιθαρίστας, χώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε η Σόφια, η οκτάχρονη κόρη του, είναι το κέντρο της ζωής του. Κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιοδήποτε φλερτ ή νέο έρωτα, χαρίζει όλη την ενέργειά του στην κόρη και τη δουλειά του. Μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του θα μπει η Βίκι, μια όμορφη, ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, η οποία στην πρώτη τους συνάντηση, και χωρίς να ξέρει τίποτα για τη ζωή του, του παραθέτει τον μοναδικό της όρο σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία: δεν θα κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που έχει παιδιά. Πριν καν το καταλάβει, ο Γκαμπριέλ της αποκρύπτει ότι είναι πατέρας, ξεκινώντας ένα καθημερινό «μαρτύριο» ψεμάτων και ελιγμών, προκειμένου να μην τη χάσει από τη ζωή του.

Παίζουν: Ντιέγκο Περέτι, Μαριμπέλ Βερντού, Γουαδαλούπε Μανέντ, Μάρτιν Πιρογιάνσκι, Οράσιο Φοντόβα, Μαρίνα Μπελάτι, Γκιγιέρμο Αρένγκο, Πάμπλο Ράγκο.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 24/9, στις 22:00

«Falling» (2017) σκηνοθεσία Marina Stepanska

Η ταινία Falling είναι μια ιστορία σχετικά με την ουκρανική νεολαία κατά τη μετα-επαναστατική περίοδο, η οποία αναζητά τη θέση της στη μοντέρνα Ουκρανία. Η ταινία ακολουθεί τα βήματα δύο μπερδεμένων νέων, που συναντιούνται σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και ζουν μαζί λίγες ημέρες ευτυχίας.

Παίζουν: Christian Borys, Oleg Mosijchuk, Darya Plakhtiy.

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 24/9, στις 22:00

«Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» (2014) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Στην πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ), δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ) έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του.

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις.

*Open, Πέμπτη 24/9, στις 22:45

«Η Μέρα των Ηρώων» (2016) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Ο απόηχος της τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και ο αγώνας με αντίπαλο τον χρόνο, ώστε να εντοπιστούν οι αδίστακτοι βομβιστές, πριν προλάβουν να επιτεθούν ξανά…

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέβιν Μπέικον, Τζον Γκούντμαν, Τζέι-Κέι Σίμονς, Μισέλ Μόναχαν.

*Star, Πέμπτη 24/9, στις 23:15

«Ένας και Μοναδικός» (2001) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουόνγκ

Όλοι στο πολύ-συμπαντικό γραφείο ερευνών το γνωρίζουν και το έχουν αποδεχτεί. ‘Ολοι, εκτός από τον πράκτορα Γκάμπριελ Γιούλαβ. Ο Γιούλαβ ταξιδεύει στα διάφορα παράλληλα σύμπαντα και καταστρέφει τα διαφορετικά alter ego του με σκοπό να μείνει… ένας και μοναδικός!

Παίζουν: Τζετ Λι, Κάρλα Γκουτζίνο.

*Mega, Πέμπτη 24/9, στις 00:30