4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» (2018) σκηνοθεσία Φέντε Άλβαρεζ

Η καταζητούμενη χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ αναλαμβάνει να υποκλέψει ένα άκρως προστατευμένο λογισμικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Προτού όμως το παραδώσει και πάλι στον κατασκευαστή του, πέφτει θύμα φονικής επίθεσης και ληστείας, οι οποίες την εμπλέκουν σε μια επικίνδυνη συνωμοσία βγαλμένη από το προσωπικό της παρελθόν.

Παίζουν: Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον, Σίλβια Χεκς, Βίκι Κριπς.

*Open, Τρίτη 13/10, στις 22:00

«Το Άγνωστο Κορίτσι» (2016) σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ & Λικ Νταρντέν

Μια νεαρή ειδικευόμενη ακούει το κουδούνι στο ιατρείο της μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, αλλά δεν απαντά. Το επόμενο πρωί, η αστυνομία την ενημερώνει ότι μια άγνωστη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της. Γεμάτη ενοχές, θέτει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει την ταυτότητα της. Δεν θέλει να χαθεί ανώνυμα, να εξαφανιστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Παίζουν: Αντέλ Ενέλ, Ολιβιέ Μπονό, Ζερεμί Ρενιέ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 13/10, στις 22:00

«Air Force One» (1997) σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πίτερσεν

Στο προεδρικό αεροπλάνο των ΗΠΑ -το καλύτερα φυλασσόμενο αεροπλάνο στον κόσμο- ο Πρόεδρος Mάρσαλ επιστρέφει στην πατρίδα μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους από ένα διπλωματικό ταξίδι στη Ρωσία. Μετά την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας αμερικανών και ρώσων εναντίον του δικτάτορα του Καζακστάν, η παγκόσμια τάξη έχει πλέον αποκατασταθεί. Όμως, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μια ομάδα τρομοκρατών με επικεφαλής τον τρομερό Ίγκορ Κορσούνωφ, παίρνει αιφνιδιαστικά τον έλεγχο και κρατά ομήρους όλους τους επιβάτες μαζί με τον πρόεδρο και την οικογένειά του. Αίτημά τους είναι η άμεση απελευθέρωση του δικτάτορα και ανώτερου άρχοντα της χώρας τους, διαφορετικά θα ακολουθήσει το χάος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει άμεσα να δώσει λύση προτού χυθεί περισσότερο αίμα, τη στιγμή που οι ισορροπίες του πλανήτη βρίσκονται πραγματικά στον αέρα.

Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Γκάρυ Όλντμαν, Γκλεν Κλόουζ, Γουέντι Κρούσον, Πολ Γκιλφόιλ, Γουίλιαμ Μέισι.

*Alpha, Τρίτη 13/10, στις 23:00

«Τρομοκράτες» (2015) σκηνοθεσία Στίβεν Σ. Μίλερ

Μια ομάδα τρομοκρατών απαγάγει τον προϊστάμενο της CIA Λέοναρντ Τέρνερ. Ο γιος του, Χάρι Τέρνερ, κυβερνητικός αναλυτής, αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή το δικό του επιχειρησιακό σχέδιο διάσωσης, παρ? όλες τις αντιρρήσεις των υπεύθυνων της CIA. Οι διεθνείς τρομοκράτες στέλνουν ένα βίντεο με τον δεμένο Λέοναρντ και απαιτούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Σε αντίθετη περίπτωση απειλούν να εκτοξεύσουν ένα κύμα πυραύλων στην καρδιά των ΗΠΑ. Ο Χάρι πρέπει να βρει οπωσδήποτε τους κωδικούς των πυραύλων. Και ο χρόνος, που διαθέτει, είναι ελάχιστος καθώς οι τρομοκράτες τους δίνουν μόλις 14 ώρες διορία…

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Κέλαν Λουτζ, Τζίνα Καράνο.

*Star, Τρίτη 13/10, στις 00:00