Κοζάνη: Μεγαλείο ανθρωπιάς – Συγκέντρωσαν χρήματα για συμπολίτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μεγαλείο αγάπης και ανθρωπιάς για τους κατοίκους του Βαθυλάκου Κοζάνης οι οποίοι συγκλονισμένοι από το θάνατο του συγχωριανού τους, έσπευσαν να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να ταφεί με αξιοπρέπεια.

Ο αγαπητός σε όλους βιοπαλαιστής, πωλητής εικόνων σε λαϊκές αγορές, άφησε ύστερα από τροχαίο δυστύχημα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον επέδειξαν τόσο οι κάτοικοι του χωριού με μπροστάρη τον πρόεδρο της Κοινότητας, Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη, και την αγιογράφο Ειρήνη Ηλιάδου, όσο και οι συνάδελφοι του εκθέτες και πωλητές λαϊκών αγορών από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας, μαζί τον Σύλλογο Αλιέων Κοζάνης, προσέφεραν από το υστέρημα τους ώστε ο αγαπημένος σε όλους Μιχάλης «να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 68χρονο που επέλεξε να ζει στον Βαθύλακκο αν και καταγόταν από την Ρόδο, ο οποίος αν και σε οικονομικά δυσχερή κατάσταση δε σταμάτησε να προσφέρει σε ανθρώπους και στα αδέσποτα του χωριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μεριμνήσουν και για τον τάφο του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον αγαπημένο τους Μιχάλη οι συγχωριανοί του και οι συνάδελφοι του, σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις 12 το μεσημέρι στο Βαθύλακκο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ : Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου