7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Inferno» (2016) σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ

Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χανκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας και ανακαλύπτει πως είναι ο βασικός στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, συνεργάζεται με τη Σιένα Μπρουκς (Φελίσιτι Τζόουνς). Έτσι, τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, η οποία θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του και να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας.Μαζί, κάνουν αγώνα σε όλη την Ευρώπη και πάνε ενάντια στο χρόνο για να σταματήσουν έναν ιό που θα εξαλείψει το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν.

*Mega – Περιπέτεια, Κυριακή 18/10 στις 21:00

«Babylon A.D.» (2008) σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτς

Στο κοντινό μέλλον, ένας μισθοφόρος που ακούει στο όνομα Τούροπ (Βιν Ντίζελ) δέχεται το συμβόλαιο του Ρώσου μαφιόζου Γκόρσκι (Ζεράρ Ντεπαρντιέ) και αναλαμβάνει να μεταφέρει μια νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Μια απολαυστική περιπέτεια, με αρκετές εκρήξεις αδρεναλίνης και έναν παιχνιδιάρικο, γρήγορο ρυθμό. O διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ματιέ Κασοβίτς, ταυτοχρόνως όμως και σκηνοθέτης (La Haine), επιχειρεί μέσα από τη νέα του ταινία να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τον προορισμό της ανθρωπότητας και την κατάσταση του πλανήτη σε μερικές δεκάδες χρόνια από τώρα. Ο Κάσοβιτς σε μεγάλη φόρμα και το επιτελείο του καταφέρνουν να μην πλήξεις, ούτε δευτερόλεπτο.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γεό, Μέλανι Τιερί, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.

*Open – Περιπέτεια, Κυριακή 18/10 στις 21:00

«Thor: Ragnarok» (2017) σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι

Για να σώσει τον Άσγκαρντ από την καταστροφή, ο Θορ είναι αναγκασμένος να συμμαχήσει με τον Λόκι. Αλλά και πάλι οι δυο τους αποδεικνύονται ανίκανοι να νικήσουν την παντοδύναμη και αδίστακτη αδερφή τους Χέλα, η οποία κάθεται πλέον στο θρόνο του Όντιν.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τομ Χίντλεστον, Μαρκ Ράφαλο, Τέσα Τόμσον.

*Alpha – Περιπέτεια, Κυριακή 18/10 στις 22:30

«Μαχητικό Stealth: Η Αόρατη Απειλή» (2005) σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν

Τρεις πιλότοι που δουλεύουν σ ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο ένα αεροσκάφος το οποίο λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη.

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Σαμ Σέπαρντ, Τζος Λούκας.

*Ant1 – Περιπέτεια, Κυριακή 18/10 στις 23:00

«21» (2008) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λούκετιτς

Έξι φοιτητές εκπαιδεύονται από έναν καθηγητή τους να μετρούν τα χαρτιά της τράπουλας και στήνουν ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο για να ξετινάξουν τα καζίνο του Λας Βέγκας.

Παίζουν: Τζιμ Στάρτζες, Κέιτ Μπόσγουορθ, Κέβιν Σπέισι.

*Ant1 – Δράμα, Κυριακή 18/10 στις 23:45

«Peppermint» (1999) σκηνοθεσία Κώστας Καπάκας

Ο Στέφανος, ένας 45άχρονος μηχανικός αεροσκαφών θυμάται την παιδική του ηλικία, όταν έπειτα από χρόνια πάει στη γιορτή ενός παλιού του συμμαθητή. Θυμάται πώς αγάπησε τα αεροπλάνα, καθώς και την πρώτη του αγάπη, τη Μαρίνα, με την οποία χάθηκε λίγο μετά την είσοδό του στην εφηβεία. Η γιορτή αυτή και οι αναμνήσεις που ξαναζωντάνεψαν μέσα του, θα τον οδηγήσουν στην αναζήτηση της αγαπημένης του 30 χρόνια μετά. Τελικά, ο Στέφανος συναντά, στο θάνατο της μητέρας του, τη Μαρίνα. Σίγουρα έχουν πάρα πολλά να πουν.

Παίζουν: Γιώργος Χωραφάς, Άννυ Λούλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Νικολέτα Βλαβιανού, Γιώργος Γεροντιδάκης-Σεμπεταδέλης, Τάσος Παλαντζίδης, Σοφία Φιλιππίδου, Νατάσα Μανίσαλη, Μαρία Κανελλοπούλου.

*ΕΡΤ1 – Κωμωδία, Κυριακή 18/10 στις 00:00

«Pixels» (2015) σκηνοθεσία Κρις Κολούμπους

Τη δεκαετία του 80 ο Σαμ, ο Γουίλ, ο Λάντλοου και ο Έντι είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα βιντεογκέιμ, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα καλέσει τον Σαμ και τους φίλους του για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede, και Space Invaders.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Πίτερ Ντινκλέιτζ, Μισέλ Μόναγκαν, Τζος Γκαντ, Κέβιν Τζέιμς.

*ΣΚΑΪ – Επιστημονικής φαντασίας, Κυριακή 18/10 στις 00:30