Περιοδεία της Μαρίας Αντωνίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου 2020, επισκέφθηκα την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Μεταξύ των επαφών και συναντήσεων που είχα, συμμετείχα σε διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, παρουσία και των τεσσάρων Δημάρχων της περιοχής ( Καβάλας – Νέστου – Θάσου και Παγγαίου).

Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που παρακολουθώ την πορεία και εξέλιξη των έργων στη Βόρεια Ελλάδα, ενημερώθηκα αναλυτικά για όλα τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και όσα οραματίζονται οι κατά τόπους Δήμοι.

Μέλημα της Κυβέρνησής μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Επιπλέον πραγματοποιήσαμε διαδοχικές επισκέψεις στο ΕΒΕ Καβάλας και στο ΤΕΕ/ΑΜ, όπου συζήτησα με τους Προέδρους και μέλη των Διοικουσών Επιτροπών τα ζητήματα που τους

απασχολούν, καταθέτοντας από την πλευρά τους και τις προτάσεις τους, ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της Πολιτείας.

Θέματα επιχειρηματικότητας, προοπτικές ενίσχυσης και ανάπτυξης του επιχειρείν, έργα υποδομών (πορεία και επίσπευση διαδικασιών) αποτέλεσαν αντικείμενο της συζήτησής μας.

Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έχουμε πλήρη εικόνα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Η Κυβέρνησή μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία και εργάζεται στην κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων και αποκατάστασης αδικιών.

Μαρία Αντωνίου