Καστοριά: Δεν θα επιστραφεί το 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής

Τι ισχύει για πληττόμενες από τον κορωνοϊό επιχειρήσεις στο επίπεδο τέσσερα

Δεν θα επιστρέψουν το 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής, που θα ληφθεί τον Δεκέμβριο, οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές με τοπικό lockdown λόγω κορονοϊού, όπως η Π.Ε. Καστοριάς.

Δεν θα επιστρέψουν το 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής, που θα ληφθεί τον Δεκέμβριο, οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές με τοπικό lockdown. Σύμφωνα με τη δέσμη μέτρων στήριξης των «κόκκινων» περιοχών τα υπουργεία Οικονομικων και Εργασίας ανακοίνωσαν αλλαγές στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 που θα δοθεί τον μήνα Δεκέμβριο.

Τονίζεται πως στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 που θα δοθεί τον μήνα Δεκέμβριο, για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε Περιφερειακή Ενότητα που βρίσκεται από τον Αύγουστο και έπειτα για τουλάχιστον 14 ημέρες στο επίπεδο 4, δεν επιστρέφεται το 50% της εν λόγω επιστρεπτέας προκαταβολής.

Επιπλέον, για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε Περιφερειακή Ενότητα που βρίσκεται από τον Αύγουστο και έπειτα για τουλάχιστον 14 ημέρες στο επίπεδο 3 ή σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, δεν επιστρέφεται το 30% της εν λόγω επιστρεπτέας προκαταβολής.