Πρόστιμο για μη χρήσης μάσκας σε εξωτερικό χώρο στο Άργος Ορεστικό

Επιβλήθηκε σήμερα, πρώτη μέρα των μέτρων του Επιπέδου 4, το πρώτο πρόστιμο στο Άργος Ορεστικό, που αφορά τη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos το πρόστιμο αφορά σε πολίτη του Άργους Ορεστικού, ο οποίος αφενός γνώριζε ότι η περιοχή από σήμερα βρίσκεται σε αυξημένο επίπεδο υγειονομικής επιτήρησης, αλλά δεν γνώριζε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική ακόμα κι αν είσαι μόνος και περπατάς στον δρόμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον πολίτη έγινε υπόδειξη να φορέσει μάσκα ενώ βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης παρέα με άλλο άτομο, από αστυνομικούς, οι οποίοι αποχώρησαν αμέσως. Ο πολίτης θεώρησε ότι η παρατήρηση έγινε καθώς εκείνη την στιγμή δεν ήταν μόνος του. Λίγο πιο μετά και ενώ περπατούσε μόνος σε κεντρικό δρόμο, τον εντόπισε ξανά η αστυνομία χωρίς μάσκα και πάλι, οπότε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Πλέον ο κάτοικος του Άργους Ορεστικού καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, λόγω των αυξημένων μέτρων.