Friday, March 29, 2024
Home Τοπικά Νέα Παρατείνεται για μια ακόμα βδομάδα το lockdown στην Π.Ε.Κοζάνης

Παρατείνεται για μια ακόμα βδομάδα το lockdown στην Π.Ε.Κοζάνης

Μετά από νέα  τροποποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» η Π.Ε. Κοζάνης παραμένει στο επίπεδο 4 για μια ακόμα βδομάδα.

H Κοινή Υπουργική Απόφαση υπογράφεται από 14 υπουργεία:

«Για το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και 6 Νοεμβρίου 2020, οι Περιφερειακές Ενότητες κατατάσσονται στα ακόλουθα επίπεδα,  προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας : Οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Σερρών εντάσσονται στο τέταρτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό). Ειδικώς ως προς τα σχολεία και τις πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές, η λειτουργία τους συνεχίζεται κανονικά με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους αυτών και στους εξωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της φυσικής αγωγής.

Η παρούσα τίθεται σε ισχύ στις 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ. και ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ιωάννα Παπαδημητρίου