9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Το Πέμπτο Κύμα» (2016) σκηνοθεσία Τζέι Μπλέικσον 

Επιστημονικής φαντασίας – Τέσσερα κύματα καταστροφικών επιθέσεων έχουν ερημώσει το μεγαλύτερο μέρος της γης. Όταν το ανθρώπινο είδος βρίσκεται σχεδόν υπό εξαφάνιση, ένας από τους τελευταίους επιζώντες , μια νεαρή γυναίκα, η Κάσι, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την πιο σημαντική αποστολή. Να εντοπίσει το μικρότερο αδελφό της που απήγαγαν εξωγήινοι, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τη γη αποικία τους. Καθώς προετοιμάζεται για το αναπόφευκτο πέμπτο κύμα, θα συναντήσει και ένα πρόσωπο κλειδί που… ίσως αποτελέσει την τελευταία της ελπίδα.  Θα τα καταφέρει;

Παίζουν: Κλόε Γκρέις Μόριτζ, Μάικα Μονρό, Λίβ Σράιμπερ, Νικ Ρόμπινσον, Άλεξ Ρόι, Μαρία Μπέλο.

*Mega, Κυριακή 8/11 στις 21:00

«Φωνάζει ο Κλέφτης» (1965) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Ένας υπερβολικά έντιμος άνθρωπος, που έχει χάσει πολλές φορές τη δουλειά του εξαιτίας αυτής της εντιμότητας του και που για να παίρνει το κουράγιο, γιατί κατά βάση είναι πολύ δειλός, να λέει την αλήθεια αναγκάζεται να πίνει, βρίσκει το πορτοφόλι ενός στρατηγού, προέδρου ενός μεγάλου οργανισμού που είναι γεμάτο χιλιάρικα και ένα γράμμα…

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος,  Ρένα Βλαχοπουλου, Διονύσης Παπαγιαννοπουλος.

*Star, Κυριακή 8/11 στις 21:00

«Avatar» (2009) σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον

Φαντασίας – Πρωταγωνιστής είναι ο Τζέικ, ένας ανάπηρος βετεράνος πολέμου, ο οποίος μετά τον θάνατο του αδερφού του, παίρνει την θέση του σε μια επιστημονική αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα. Έχοντας εξαντλήσει τον φυσικό πλούτο της Γης, οι άνθρωποι στρέφονται τώρα στα αποθέματα του πλανήτη Πανδώρα προσπαθώντας αρχικά να εξευγενίσουν τους ιθαγενείς του πλανήτη, μαθαίνοντάς τους τη γλώσσα, αλλά και τα έθιμά τους. Όταν αυτό αποτυγχάνει, στρέφονται στη γνωστή βίαιη συνήθεια του πολέμου. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο πολιτισμών θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Παίζουν: Σαμ Ουόρδινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Ουίβερ, Τζιοβάνι Ριμπίσι.

*Alpha, Κυριακή 8/11 στις 21:00

«Ντιούκς» (2005) σκηνοθεσία Τζέι Τσαντρασέκαρ

Open Κωμωδία – Τα δύο ξαδέλφια Ντιουκ προσπαθούν να εμποδίσουν την ύπουλη κατάσχεση της φάρμας τους από τον ανέντιμο επίτροπο της αστυνομίας Μπος Χογκ.

Παίζουν: Τζόνι Νόξβιλ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζέσικα Σίμπσον.

*Open, Κυριακή 8/11 στις 21:00

«Είναι η σειρά σου αγάπη μου!» (2017) σκηνοθεσία Sven Unterwaldt

Κωμωδία – Ένα συναινετικό διαζύγιο – όμως, ποιος θα πάρει τα παιδιά; Ένας πατέρας και μία μητέρα στον Πόλεμο των Ρόουζ για την κηδεμονία των παιδιών τους. Όταν το πάθος που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον μοιάζει να έχει χαθεί οριστικά, η Τόνι και ο Μαρκ συμφωνούν να χωρίσουν φιλικά. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το περίμεναν: και οι δύο έχουν μία ευκαιρία για μία υπέροχη δουλειά στο εξωτερικό. Ποιος θα φροντίσει τα παιδιά τους, Έμα και Τομπίας; Έτσι, καταλήγουν σε μία συμφωνία: ας αφήσουμε την Έμα και τον Τομπίας να αποφασίσουν με ποιον θέλουν να ζήσουν! Απλό, έτσι; Κι εδώ ξεκινά ο αγώνας: με πονηριές και κόλπα, η Τόνι και ο Μαρκ προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά ότι θα είναι πιο ευτυχισμένα με τον άλλο γονέα σε μία ανελέητη μάχη για την κηδεμονία!

Παίζουν: Carolin Kebekus, Maxim Mehmet, Arina Prokofyeva.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 8/11 στις 22:30

«Κοίτα ποιος άλλος μιλάει» (1990) σκηνοθεσία Έιμι Χέκερλινγκ

Αισθηματική κομεντί – Ο Μίκι είναι πολύ ευτυχισμένος που η όμορφη μητέρα του, Μόλι, αποφάσισε επιτέλους να λογικευτεί και να παντρευτεί τον καλύτερο του φίλο, τον Τζέιμς.

Ωστόσο, νέα προβλήματα πρόκειται γρήγορα να προστεθούν στη ζωή του μπόμπιρα, αφού στη ζωή έρχεται μια αδελφούλα.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, ώσπου εκείνος αρχίζει να τη ζηλεύει.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κίρστι Άλεϊ, Ολυμπία Δουκάκη.

*Μακεδονία TV, Κυριακή 8/11 στις 23:00

«Τζαμάικα» (2017) σκηνοθεσία Ανδρέας Μορφονιός

Δραματική κομεντί – Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τούς έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά. Μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ώς την Τζαμάικα -το άκουσμα που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη, υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 8/11 στις 00:00

«The Gunman: Σε Θέση Βολής» (2015) σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ

Περιπέτεια – Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του. Ο οργανισμός με τον οποίο εργαζόταν, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Η προδοσία δεν αργεί να έρθει και ο ήρωας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανηλεούς κυνηγητού γάτας-ποντικού σε όλη την Ευρώπη…

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστον, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα.

*Alpha, Κυριακή 8/11 στις 00:30

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα 2» (2002) σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ 

Δράσης – Ο πράκτορας Τζέι έχει αναλάβει το δύσκολο έργο αστυνόμευσης της γης από τους εξωγήινους που ζουν σ αυτή κρυφά. Όμως η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά δύσκολη όταν μια διαβολική εξωγήινος προσπαθεί να καταλάβει την γη. Έτσι γίνεται επιτακτική η επαναφορά του πράκτορα Κέι στην ενεργό δράση. Μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να επαναφέρουν και την μνήμη του, καθώς αυτός έχοντας αποσυρθεί έχει χάσει κάθε μνήμη από την προηγούμενη ζωή του και ζει τώρα σαν ταχυδρομικός υπάλληλος.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ριπ Τορν.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 8/11 στις 00:30