Ζ. Τζηκαλάγιας: Όταν τα λόγια δεν μένουν λόγια αλλά γίνονται πράξεις

Επανακοινοποιείται προς υπενθύμιση το Δ.Τ της 9ης Σεπτεμβρίου 2020.Τότε που ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας εξασφάλισε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Θεόδωρο Σκυλακάκη την ένταξη Ο Λ Ω Ν των ΚΑΔ της γουνοποιΐας.

Και ήρθε η υλοποίηση.Τις προηγούμενες ημέρες  ε ν  μ έ σ ω  π α ν δ η μ ί α ς  μπήκαν στους λογαριασμούς πάμπολλων επιχειχηρηματιών από δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ.Μία τεράστια ένεση ρευστότητας στην χειμαζόμενη τοπική αγορά.

Ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία αποτελεί η απενοχοποίηση από τον στιγματισμό των εχόντων οφειλές   και αντιμετωπιζομένων έως τώρα ως οικονομικών < εγκληματιών>.

Άρα:  <  δύο  στα  δύο > !!

Από το Γραφείο Τύπου.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Αθήνα 9/9/2020

Ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Θεόδωρο Σκυλακάκη.Μετά από ουσιαστική διαλογική συζήτηση ανακοινώνεται:

α) στην επόμενη ΚΥΑ του Σεπτεμβρίου θα συμπεριλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι ΚΑΔ που αφορούν την γούνα  και

β)και κυριότερο  στην επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ που έρχεται, θα περιλαμβάνονται ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ  ΟΛΟΙ οι ΚΑΔ της γουνοποιΐας.Αυτό θα δώσει ρευστότητα άμεση στις επιχειρήσεις με τους πολύ χαμηλούς τζίρους που εμφάνισαν έως και Αύγουστο 2020.

Με συστηματική δουλιά,οργάνωση και δυναμισμό ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΜΕ προβλήματα.Ευχαριστώ για την συνεργασία όλους τους φορείς της γούνας.

Ε π ι π ρ ό σ θ ε τ α  επισημαίνεται πως η αξία των ανωτέρω επιτευχθέντων είναι μεγαλύτερη γιατί:

1)αφορά και την διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων του Αυγούστου με προοπτική επέκτασης έως το τέλος του ’20 ,όπως με τον τουριστικό κλάδο και

β)β α σ ι κ ό τ α τ ο αφορά όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως α ρ ι θ μ ο ύ  εργαζομένων ακόμη και τις α τ ο μ ι κ έ ς-μονοπρόσωπες.