8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βάλτε μια καλή ταινία, παραγγείλετε τα αγαπημένα σας σνακ και μετατρέψτε ένα απλό Σάββατο στο απόλυτο movie night.

«Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» (2018) σε σκηνοθεσία Νικ Παρκ 

Animation – Στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, ο λάτρης της περιπέτειας Νταγκ μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τα μέλη της φιλήσυχης φυλής τους, ώστε να σταθούν ισχυροί απέναντι στην εχθρική απειλή του επιβλητικού Λόρδου Νουθ και να σώσουν την αγαπημένη κοιλάδα τους. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

*Star, Σάββατο 14/11 στις 21:00

«Η Ρόζα της Σμύρνης» (2016) σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα

Κοινωνική – Στην Αθήνα του 1987 ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκθεση πάνω στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων της Σμύρνης και, ψάχνοντας, ανακαλύπτει σε ένα τούρκικο παλιατζίδικο ένα ματωμένο νυφικό. Αναζητώντας την ιστορία του, καταλήγει στη Ρόζα, μια γηραιά κυρία που ζει με την εγγονή της και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το παρελθόν της.

Παίζουν: Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη.

*Ant1, Σάββατο 14/11 στις 21:00

«Doctor Strange» (2016) σε σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον

Περιπέτεια (Αξιολόγηση 7,5/10 – 568.806 ψήφοι) Ο αντισυμβατικός Doctor Strange, ο new age υπερήρωας της Marvel, στην αιώνια μάχη του καλού με το κακό, σώζει τον πλανήτη χρησιμοποιώντας μαγικές ικανότητες και θαυματουργά μυστικά. Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Αδυνατώντας να βρει θεραπεία μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, ο Strange θα καταφύγει σε κάθε πειραματική λύση, κινδυνεύοντας να χάσει όλη την περιουσία του σε μια προσπάθεια που τελικά φαίνεται μάταιη. Η ελπίδα, όμως, θα του κλείσει το μάτι όταν γνωρίσει έναν παραπληγικό, που μυστηριωδώς κατάφερε να θεραπεύσει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα πόδια του. Σύντομα λοιπόν, ο Strange θα περάσει τις πύλες του Kamar-Taj, ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, που θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Εκεί, θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του σύμπαντος από μια ομάδα μάγων, που κρατά στα… επιδέξια χέρια της τα κλειδιά της Γνώσης. Για να κατακτήσει όμως τη δύναμη που χρειάζεται, θα πρέπει να ξεπεράσει τις σκοτεινές διαστάσεις και τις σκιές που απειλούν τον κόσμο γύρω του. Πάνω από όλα όμως, θα πρέπει να αποφασίσει, αν θα επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων ή θα παραμείνει στους κόλπους των μάγων…

Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Μάικλ Στάλμπεργκ.

*Alpha, Σάββατο 14/11 στις 22:10

«Σαββατοκύριακο στο Παρίσι» (2013) σε σκηνοθεσία Roger Michell

Κομεντί – Στην τριακοστή επέτειο του γάμου τους ένα ζευγάρι Βρετανών επιστρέφει στο Παρίσι, την πόλη που είχαν περάσει το μήνα του μέλιτος, προσπαθώντας να ανανεώσουν τη σχέση τους.

Παίζουν: Jim Broadbent, Lindsay Duncan και Jeff Goldblum.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 14/11 στις 22:30

«Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας» (2016) σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ

Φαντασίας – Ενα μικρό ορφανό κορίτσι, η Σόφι, συναντά ένα μυστηριώδη γίγαντα και μαθαίνει για τα θαύματα και τους κινδύνους της Χώρας του. Μαζί, θα τα βάλουν με τους πανίσχυρους –  και όχι τόσο φιλικούς – γίγαντες για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία και θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας.

Παίζουν: Μαρκ Ράιλανς, Ρούμπι Μπάρνχιλ, Πενέλοπι Γουίλτον, Ρεμπέκα Χολ.

*Star, Σάββατο 14/11 στις 22:50

«Η Γυμνή Αλήθεια» (2009) σε σκηνοθεσία Robert Luketic 

Αισθηματική κομεντί – Η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη στην κωμωδία Η Γυμνή Αλήθεια. Η Άμπι Ρίχτερ είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον κο Τέλειο! Η καθημερινότητά της χτυπάει ξαφνικά κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουει, έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να ξεράσει στον αέρα όλη την γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος τσαρλατάνος αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.

Παίζουν: Katherine Heigl (Abby), Gerard Butler (Mike Chadway), Bree Turner (Joy), Eric Winter (Colin).

*Ant1, Σάββατο 14/11 στις 23:00

«Κοίτα Ποιος Άλλος Μιλάει» (1990) σε σκηνοθεσία Έιμι Χέκερλινγκ 

Αισθηματική κομεντί – Ο μικρός Μάικι, γιος του Τζέιμς και της Μόλι από την πρωτότυπη ταινία, δεν μιλά μόνος του, αλλά έχει για συντροφιά τη νεογέννητη αδερφή του, την Τζούλι.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κίρστι Άλεϊ, Ολυμπία Δουκάκη.

*Μακεδονία TV, Σάββατο 14/11 στις 23:00

«Εθνική Ασφάλεια» (2003) σε σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Κωμωδία – Ο Ερλ Μοντγκόμερι, αν και ταλαντούχος υποψήφιος αστυνομικός, αποβάλλεται από την Ακαδημία λόγω της εκκεντρικής συμπεριφοράς του και καταλήγει να δουλεύει ως φύλακας. Έπειτα από μια παρεξήγηση, κατηγορεί τον αστυνομικό Χανκ Ράφερτι για βίαιη συμπεριφορά και γίνεται αιτία να υποβιβαστεί κι εκείνος. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν τυχαία και θα μπλέξουν στα πόδια ενός λαθρέμπορου που θέλει να τους σκοτώσει. Αν βέβαια προλάβει και δεν έχουν ήδη σκοτωθεί μεταξύ τους!

Παίζουν: Μάρτιν Λόρενς, Στιβ Ζαν, Κολμ Φεόρε, Έρικ Ρόμπερτς.

*ΣΚΑΪ, Σάββατο 14/11 στις 00:30