4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«X-Men: Απόκαλιψ» (2016) σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ

Περιπέτεια – Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο, για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί…

Παίζουν: Τζέιμς Μακ Αβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ.

*Star, Τετάρτη 18/11, στις 21:00

«I Love Karditsa» (2010) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά. Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής.Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαφία. Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει… Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα…

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σταύρος Νικολαΐδης, Τάσος Νούσιας.

*Alpha, Τετάρτη 18/11, στις 22:00

«Φαίδρα» (1962) σκηνοθεσία Ζυλ Ντασέν

Δράμα – Ελλάδα, δεκαετία του 60. Η όμορφη Φαίδρα (Μελίνα Μερκούρη), δεύτερη σύζυγος του εφοπλιστή Θάνου Κυρίλη (Ραφ Βαλόνε), ερωτεύεται το γιο που έχει ο σύζυγός της από τον πρώτο του γάμο, Αλέξη (Άντονι Πέρκινς). Η σχέση των δύο είναι καταδικασμένη από την αρχή αλλά οι δυο τους δεν καταφέρνουν να πνίξουν τα συναισθήματά τους, με τραγικές συνέπειες για όλους.

Παίζουν: Μελίνα Μερκούρη, Άντονι Πέρκινς, Ραφ Βαλόνε, Ελίζαμπεθ Έρσι, Ζυλ Ντασέν Τασσώ Καββαδία, Ανδρέας Φιλιππίδης, Ζωρζ Σαρή, Τζαβαλάς Καρούσος, Ολυμπία Παπαδούκα, Αλέξης Πεζάς, Γιώργος Πάντζας, Στέλιος Βόκοβιτς, Νίκος Τζόγιας, Κώστας Μπαλαδήμας, Φαίδων Γεωργίτσης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Ντέπη Μαρτίνη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μπέρτος.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 18/11, στις 22:00

«Ο Λύκος της Wall Street» (2013) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε

Βιογραφία – Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο  οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας. Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ.

*Star, Τετάρτη 18/11, στις 00:00