4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Τι Συνέβη στη Δευτέρα» (2017) σκηνοθεσία Τόμι Βιρκόλα

Περιπέτεια – Το έτος 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί. Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, – Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι…

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Γκλεν Γκλόουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν.

*Star, Πέμπτη 18/11, στις 21:00

«Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου» (2012) σκηνοθεσία Τάρσεμ Σινγκ

Περιπέτεια – Αφού έχει συνωμοτήσει για το θάνατο του βασιλιά, η γυναίκα του κρατά την κόρη του Χιονάτη κλεισμένη στο παλάτι και κυβερνά με τον πιο σκληρό τρόπο. Όταν μάλιστα εκείνη κλέβει την προσοχή ενός γοητευτικού και πλούσιου πρίγκιπα, η κακιά βασίλισσα διατάζει το θάνατό της.

Παίζουν: Λίλι Κόλινς, Τζούλια Ρόμπερτς, Άρμι Χάμερ.

*Open, Πέμπτη 18/11, στις 21:45

«The Tale» (2018) σκηνοθεσία Τζένιφερ Φοξ

Μυστηρίου – H Τζένιφερ είναι μια σκηνοθέτις ντοκιμαντέρ και καθηγήτρια που γυρίζει την υφήλιο. Όταν όμως η μητέρα της ανακαλύπτει μια σοκαριστική ιστορία που η Τζένιφερ έγραψε στα 13 της, ο κόσμος της καταρρέει. Στην ιστορία αυτή η Τζένιφερ περιγράφει την εποχή που είχε πάει σε μια κατασκήνωση με άλογα, όπου δημιούργησε μία «ειδική» σχέση με τους δύο προπονητές της. Αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το παρελθόν της η Τζένιφερ, 40 χρόνια μετά, ξεκινά να πάει να βρει τους προπονητές της και τα άλλα κορίτσια που ήταν μαζί της στην κατασκήνωση εκείνη τη χρονιά, για να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν εκείνο το καλοκαίρι.

Παίζουν: Λόρα Ντερν, Έλεν Μπέρστιν, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Τζέισον Ρίτερ, Κόμον, Τζέσικα Σάρα Φλάουμ, Ιζαμπέλ Νελίς, Φράνσις Κονρόι, Τζον Χερντ, Λόρα Άλεν, Ιζαμπέλα Αμάρα, Τίνα Πάρκερ, Τζούλι Έρικσον.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 18/11, στις 22:00

«24 Ώρες Προθεσμία» (2017) σκηνοθεσία Μπράιαν Σμιρτζ 

Περιπέτεια – Ο Τράβις Κόνραντ, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος του κάνει μια δελεαστική πρόταση, με μεγάλο οικονομικό όφελος: να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί ακριβώς σε 24 ώρες. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Interpol. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν, ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας…

Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ, Κινγκ Χου.

*Star, Πέμπτη 18/11, στις 23:40