Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος για την Κυριακή

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες λόγω συντήρησης του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2020 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2020 στις παρακάτω περιοχές:

α) Από ώρα 09:00 έως 14:30 στις οδούς: ΛΕΟΦ.ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΒΑΘΡΑ-ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΥΝΗΓΩΝ-ΑΡΙΔΑΙΟΥ-ΑΛΚΕΤΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΖΑΡΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ-ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ-HOTEL KASTORIA-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΥΝΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΦΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΗΦΑΙΣΤΙΟΝΟΣ-ΠΙΝΔΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ # 5 -ΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.

β) Από ώρα 08:30 έως 12:00 στις οικίες της ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΧΛΟΗ-ΜΑΣΟΥΤΗΣ-ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CALMA και στις οδούς ΚΩΠΗΛΑΤΩΝ-ΧΛΟΗΣ-ΠΑΛΙΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΠΕΛΑΓΩΝΙΑΣ-ΜΕΡΚΟΥΡΗ-ΔΟΡΙΕΩΝ-ΣΙΟΥΤΙΣΤΑΣ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα ,το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής.

Για αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται επί του εδάφους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος