4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Φτάσαμε στην μέση της εβδομάδας γι’ αυτό χαλάρωσε στον αναπαυτικό σου καναπέ, ετοίμασε ποπ κορν και απόλαυσε μία από τι παρακάτω ταινίες.

«Τζέισον Μπόρν» (2016) σκηνοθεσία Πολ Γκρίνγκρας

Δράσης – Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA, που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς.

*Star, Τετάρτη 2/12, στις 21:00

«Ο Θησαυρός» (2017) σε σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης, η προσφάτως χήρα, Θεώνη Κανελοπιπεράκη, προσπαθεί να κρατήσει όρθιο τον ξενώνα που άφησε πίσω του ο μακαρίτης μαζί με τα χρέη του. Καθώς όμως τα δωμάτια δεν ενοικιάζονται εύκολα, αρχίζει να διαδίδει με τη βοήθεια της ανιψιάς της, Λουκίας, πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό από την περίοδο της Κατοχής. Πολύ σύντομα, ο ξενώνας αρχίζει να κατακλύζεται από θησαυροθήρες. Ανάμεσά τους, ένας άντρας ισόβια ερωτευμένος με την Θεώνη, ένας ζηλιάρης ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών με την Ιταλίδα-καλλονή γυναίκα του, αλλά και ο τοπικός μαφιόζος, που στο πίσω μέρος του μυαλού του βλέπει εκεί ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Όλοι τους όμως υπολογίζουν χωρίς… την ξενοδόχο, που έχει στο μυαλό της το δικό της σχέδιο.

Παίζουν: Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Φαίη Ξυλά, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Τζουμάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου, Μάγδα Πένσου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρος Φωκάς.

*Alpha, Τετάρτη 2/12, στις 22:00

«Τσίτι-Τσίτι, Μπανγκ-Μπανγκ» (1968) σε σκηνοθεσία Κεν Χιουζ

Μιούζικαλ – Βρισκόμαστε στην προπολεμική Αγγλία. Ένας αποτυχημένος, αφηρημένος εφευρέτης μεταμορφώνει ένα σαραβαλιασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο σε ιπτάμενο. Το αυτοκίνητο δεν πετά μόνο, αλλά τρέχει και πάνω στο νερό! Ο εφευρέτης αποφασίζει μαζί με τη φίλη του και τα δύο του παιδιά να ξεκινήσουν για μια μαγική περιπέτεια, όμως σε μια ξένη Ευρωπαϊκή χώρα, ένας κακός πρίγκηπας προσπαθεί να τους απαγάγει μαζί με το αυτοκίνητο! Έτσι, η εκδρομή γίνεται μια απίστευτη περιπέτεια σε μια παράξενη χώρα σαν τη χώρα του Οζ, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Παίζουν: Ντικ Βαν Ντάικ, Γκερτ Φρομπ, Μπένι Χιλ, Άντριαν Χολ, Χήδερ Ρίπλεϊ, Λάιονελ Τζέφρις.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 2/12, στις 22:00

«Non – Stop» (2014) σκηνοθεσία Ζομ Κολέ Σερά

Δράσης – Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο  ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας ζητά από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκ. δολάρια σε ένα λογαριασμό off shore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους στα 40 χιλιάδες πόδια την πιο κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Άνσον Μάουντ.

*Star, Τετάρτη 2/12, στις 23:30