4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

«Το όνομά μου είναι Σαμ»

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Rampage: Το Απόλυτο Χάος» (2018) σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον

Περιπέτεια φαντασίας – Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη μέρα της γέννησής του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα, που δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, μεταμορφώνει τον ήρεμο και φιλικό γορίλα σε ένα τεράστιο, οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί, που έχουν μεταλλαχθεί με παρόμοιο τρόπο…

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

*Star, Πέμπτη 3/12, στις 21:00

«Το όνομά μου είναι Σαμ» (2001) σκηνοθεσία Τζέσι Νέλσον 

Δράμα – Ο Σαμ Ντόσον, ένας άνδρας με διανοητική καθυστέρηση, μεγαλώνει μόνος την κόρη του Λούσι, μετά την εγκατάλειψή τους από τη μητέρα της. Παρά το πρόβλημά του, ο Σαμ μπορεί και προσαρμόζεται και περιτριγυρίζεται από καλούς φίλους με διανοητική καθυστέρηση, καθώς και από μια ευγενική, αγοραφοβική γειτόνισα, την Άνι, η οποία προσέχει τη Λούσι όταν ο Σαμ δεν μπορεί. Αν και ο Σαμ προσφέρει ένα ζεστό και με γεμάτο αγάπη περιβάλλον για τη Λούσι, σύντομα η Λούσι ξεπερνά τη διανοητική ικανότητα του Σαμ. Τα άλλα παιδιά την πειράζουν επειδή έχει για πατέρα έναν “καθυστερημένο” και ντρέπεται να αποδεχθεί ότι είναι πιο έξυπνη από αυτόν. Μια κοινωνική λειτουργός εμφανίζεται στο σπίτι του Σαμ και παίρνει μαζί της τη Λούσι, επιτρέποντας στο Σαμ να την επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα. Ο Σαμ προσεγγίζει μία λαμπρή δικηγόρο, τη Ρίτα Χάρισον, της οποίας το γρήγορο επαγγελματικό της πρόγραμμα και τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει της έχουν δώσει τη φήμη της ψυχρής και άκαρδης δικηγόρου. Σε μια προσπάθειά της να αποδείξει στους συναδέλφους της ότι δεν είναι άκαρδη, η Ρίτα δέχεται την υπόθεση του Σαμ, χωρίς αμοιβή. Καθώς συνεργάζονται για να διεκδικήσουν την κηδεμονία της Λούσι.

Παίζουν: Σον Πεν, Μισέλ Φάιφερ, Ντακότα Φάνινγκ, Νταιάν Γουίστ, Λόρα Ντερν.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 3/12, στις 23:00

«Παιχνίδια Δολοφόνων» (2011) σκηνοθεσία ‘Ερνι Μπάρμπαρας

Δράσης – Ο Μραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο, αλλά άγνωστοι μεταξύ τους.  Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι. Αυτοί οι δύο δολοφόνοι, θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σκοτ ‘Αντκινς, Ιβάν Κέιν.

*Mega, Πέμπτη 3/12, στις 23:10

«Acts of Violence» (2018) σκηνοθεσία Μπρετ Ντόνοχο 

Περιπέτεια – Όταν η μνηστή του πέφτει θύμα απαγωγής από διακινητές ανθρώπινης σάρκας, τη βραδιά του εργένικου πάρτι της, ο Ρόμαν και τα αδέλφια του, που έχουν υπηρετήσει στον στρατό, ξεκινούν την αναζήτηση της και την προσπάθεια να τη σώσουν πριν να είναι πολύ αργά. Στην πορεία της αναζήτησής τους, ο Ρόμαν βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Έιβερι, ενός αστυνομικού, που ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρακάμπτοντας τη γραφειοκρατία, που έχει σκοπό την παρεμπόδιση της έρευνας τους.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Άστον Χολμς, Κόουλ Χάουζερ, Σον Άσμορ, Τίφανι Μπράουερ.

*Star, Πέμπτη 3/12, στις 23:15