4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Ληστεία του Αιώνα» (2018) σε σκηνοθεσία Κρίστιαν Γκούντεγκαστ

Αστυνομική περιπέτεια – Μια αδίστακτη συμμορία, χωρίς όρια και φραγμούς, σχεδιάζει το αδιανόητο: να ληστέψει μια τράπεζα στην καρδιά του Λος Άντζελες! Απέναντί τους όμως έχουν την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D., που θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μόρις Κομπτ, Έβαν Τζόουνς, 50 Σεντ.

*Star, Δευτέρα 4/1 στις 21:00

«7 Λεπτά Μετά τα Μεσάνυχτα» (2016) σε σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Δράμα – Ο Κόνορ είναι 12ετών και θα πρέπει να διαχειριστεί την πολύ σοβαρή ασθένεια της μητέρας του, πράγμα που τον αναγκάζει να περνά πολύ χρόνο με την αντιπαθητική γιαγιά του. Επιπλέον, έχει να αντιμετωπίσει τον καθημερινό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά, με νέα σύζυγο και άλλο παιδί. Ξαφνικά ένα βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα τέρας εμφανίζεται στο παράθυρο του Κόνορ και απαιτεί από αυτόν να τον ακούσει. Θα του διηγηθεί τρεις ιστορίες και, μετά ως αντάλλαγμα, θα πρέπει ο Κόνορ να του διηγηθεί τη δική του ιστορία. Μια άγρια και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία για το κουράγιο, την πίστη και την αλήθεια.

Παίζουν: Σιγκούρνι Γουίβερ, Φελίσιτι Τζόουνς, Λούις ΜακΝτάγκαλ και τη φωνή του Λίαμ Νίσον.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 4/1 στις 22:00

«Short Fuse» (2015) σε σκηνοθεσία Αντρέας Λαμπρόπουλους και Κώστας Σκύφτας

Περιπέτεια – Ο Άρης είναι ένας πρώην ασκούμενος δικηγόρος που βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως κούριερ. Ένα βράδυ βρίσκεται σε ένα εγκαταλειμμένο αρχοντικό, όπου δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο. Όταν ξυπνάει είναι πλέον ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ μια μυστηριώδης φωνή στο ακουστικό που φοράει του δίνει οδηγίες για πώς θα μπορέσει να αποτρέψει την ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Παίζουν: Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Νίκος Ορφανός.

*Open, Δευτέρα 4/1 στις 21:00

«Κάθε Σάββατο» (1999) σε σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας

Κωμωδία – Ένας χωρισμένος ηθοποιός, που βλέπει το 15χρονο γιο του κάθε Σάββατο, αντιμετωπίζει διάφορα επαγγελματικά και ερωτικά προβλήματα, την ίδια ώρα που ο γιος του αγωνιά για την έκβαση του πρώτου ερωτικού του ραντεβού.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Πουρσανίδης, Άννα Μακράκη, Ελευθερία Βιδάκη, Ναταλία Καποδίστρια.

*Βουλή, Δευτέρα 4/1 στις 23:00