4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Η διάσωση» (2015) σκηνοθεσία Ρίντλει Σκοτ 

Επιστημονικής φαντασίας – Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι…

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια.

*Star, Τρίτη 29/12, στις 21:00

«Πίσω Μου Σ Έχω Σατανά» (1971) σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Ελληνική Κωμωδία – Ο Παύλος, διευθυντής ασφαλιστικής εταιρείας και γλεντζές (Λάμπρος Κωνσταντάρας), προσλαμβάνει ως δακτυλογράφο την Εύα (Μάρω Κοντού), αρραβωνιαστικιά ενός υπαλλήλου του (Γιώργος Παπαζήσης), τον οποίο όμως θέλει και η αδερφή του Παύλου (Άννα Ματζουράνη). Η δακτυλογράφος, αδερφή στην πραγματικότητα και όχι μνηστή του υπαλλήλου του, είναι η κοπέλα με την οποία ο Παύλος διαπληκτίστηκε πρόσφατα στον ιππόδρομο. Προσποιείται ότι δεν έχουν ξανασυναντηθεί και η Εύα συμφωνεί να παίξει αυτό το παιχνίδι. Σύντομα θα ερωτευθούν αλλήλους και θα συνάψουν γάμο.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Άννα Μαντζουράνη, Βίκυ Βανίτα, Γιώργος Μοσχίδης, Μίτση Κωνσταντάρα, Μπάμπης Ανθόπουλος, Νέλλη Γκίνη, Φέφη Μπαλλή, Παναγιώτης Τράικος, Λευτέρης Ελευθεριάδης, Γιώργος Παπαζήσης , Ρίκα Διαλυνά, Γιάννης Βόγλης, Ξένια Καλογεροπούλου, Γιάννης Γκιωνάκης, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Τσιτσόπουλος.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 29/12, στις 22:00

«Πάουλο Κοέλιο» (2014) σκηνοθεσία Ντανιέλ Ογκούστο 

Βιογραφία – Το παγκόσμιο φαινόμενο που ονομάζεται Πάουλο Κοέλιο δεν ήταν πάντα ο επιτυχημένος εμπνευσμένος συγγραφέας που είναι σήμερα. Για δεκαετίες έψαχνε κι εκείνος το πραγματικό κάλεσμά του, ακριβώς όπως οι αλληγορικοί ήρωες στα κλασικά του μυθιστορήματα «Ο Αλχημιστής» και «Το Ημερολόγιο ενός Μάγου». Ακολουθώντας το ταξίδι του, από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι την τελική ανάδειξή του ως ένας πολυγραφότατος συγγραφέας 30 βιβλίων που έχουν πουλήσει πάνω από 165 εκατομμύρια αντίτυπα, η ταινία αποκαλύπτει το πιο απίστευτο θαύμα απ’ όλα: τον άνθρωπο πίσω από τα αριστουργήματα.

Παίζουν: Χούλιο Αντράντε, Παθ Βέγα, Ραβέλ Αντράντε, Φαμπιάνα Γουλελμέτι.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 29/12, στις 22:00

«Οι Μεγάλοι 2» (2013) σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν

Κωμωδία – Ο Leny (Άνταμ Σάντλερ) αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους μπάτσους και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού. Τελικά, η τρέλα καραδοκεί παντού..

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς, Κρις Ροκ.

*Ant1, Τρίτη 29/12, στις 00:45