7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Το Βουνό Ανάμεσά Μας» (2017) σκηνοθεσία Χάνι Αμπού Ασάντ 

Αισθηματική περιπέτεια – Μετά από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα, πρέπει να χτίσουν έναν σύνδεσμο εμπιστοσύνης μεταξύ τους, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στις ακραίες συνθήκες ενός απόμερου και χιονισμένου βουνού. Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, με τον έναν να πιέζει τον άλλον να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους και ανακαλύπτουν μέσα τους δύναμη, που δεν θεωρούσαν ποτέ πιθανό ότι μπορούσε να υπάρχει…

Παίζουν: Κέιτ Γουίνσλετ, Ίντρις Έλμπα, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Μπο Μπρίτζες.

*Star, Πέμπτη 7/1, στις 21:00

«Μανταλένα» (1960) σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Κοινωνική – Ο καπετάν Κοσμάς Χαρίδημος μαζί με την κόρη του Μανταλένα, κάνουν μεταφορές από το Ασπρονήσι στο απέναντι νησί, έχουν όμως να συναγωνιστούν το καΐκι του Γεωργάρα και του γιου του Λάμπη. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Μανταλένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς έχει να θρέψει τα έξι αδέλφια της. Αποφασίζει να δουλέψει μόνη της το καΐκι, αλλά κανένας δεν εμπιστεύεται μια καπετάνισσα. Ο παπά Φώτης αποφασίζει να την βοηθήσει.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη,  Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Παντελής Ζερβός,

*Mega, Πέμπτη 7/1, στις 21:00

«Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω» (2013) σκηνοθεσία Μάικλ Ντόουζ

Κωμωδία – Γουάλας (παγκοσμίως γνωστός ως Χάρι Πότερ), μετά από μια σειρά ερωτικές περιπέτειες, προσπαθεί να βάλει τέρμα στην άτακτη συναισθηματική του ζωή και να βρει και αυτός, όπως οι φίλοι του, το ταίρι του. Όταν γνωρίζει σε ένα πάρτι την όμορφη Τσάντρι γοητεύεται, εκείνη όμως του δηλώνει ότι έχει σοβαρό δεσμό. Η γνωριμία τους, μέσα από διάφορες κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις θα βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί μέχρι να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από φιλική.

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ζόι Καζάν, Άνταμ Ντράιβερ, Μακένζι Ντέιβις.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 7/1, στις 22:00

«Το Τέλειο Χτύπημα» (2013) σκηνοθεσία Τζιουζέπε Τορνατόρε 

Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Παίζουν: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 7/1, στις 22:15

«Έχει ο Καιρός Γυρίσματα» (2005) σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι 

Δραματική κομεντί – Ένας 40χρονος παρουσιαστής του δελτίου καιρού, παρότι επιτυχημένος επαγγελματικά, είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του, έχει μικρή επαφή με τα παιδιά του, ενώ αναζητά την αναγνώριση από τον πατέρα του, διάσημο λογοτέχνη που έχει λίγους μήνες ζωής.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Χόουπ Ντέιβις, Μάικλ Κέιν.

*Open, Πέμπτη 7/1, στις 22:15

«American Assassin» (2017) σκηνοθεσία Μάικλ Κουέστα

Περιπέτεια – Ο Μιτς Ραπ στρατολογείται στις απόρρητες αποστολές, συντετριμμένος μετά την απώλεια της συντρόφου του σε μια τρομοκρατική επίθεση. Για τον Μιτς δεν είναι η πρώτη απώλεια στη ζωή του, καθώς όταν ήταν 14 ετών είχε χάσει σε τροχαίο και τους γονείς του. Ο διευθυντής της CIA αναθέτει στον “σκοτεινό” βετεράνο των ειδικών δυνάμεων του ναυτικού, Σταν Χάρλεϊ την εκπαίδευση του θλιμμένου αλλά απόλυτα αποφασισμένου Μιτς, στην αποτροπή και το κυνήγι των τρομοκρατών. Καθώς η εκπαίδευση του Μιτς προχωρά, μαζί με τον Χάρλεϊ αναλαμβάνουν να ερευνήσουν ένα κύμα φαινομενικά τυχαίων επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους σε μια κοινή αποστολή με ένα θανάσιμο Τούρκο πράκτορα, με σκοπό τη σύλληψη ενός μυστηριώδους άντρα, που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Ντίλαν Ο΄Μπράιαν, Μάικλ Κίτον, Σάνα Λέιθαν, Τέιλορ Κιτς.

*Star, Πέμπτη 7/1, στις 23:15

«Faster» (2010) σκηνοθεσία Τζορτζ  Τίλμαν Τζούνιορ

Δράσης – Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Μάγκι Γκρέις, Τομ Μπέρενζερ.

*ΣΚΑΪ, Πέμπτη 7/1, στις 00:30