4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Kong: Η Νήσος του Κρανίου» (2017) σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Βογκτ Ρόμπερτς

Περιπέτεια – Τη δεκαετία του 1970, δημιουργείται μια ομάδα εξερευνητών και στρατιωτικών και στέλνεται σε ένα αχαρτογράφητο νησί στον Ειρηνικό, που αρχικά φαίνεται έρημο και ακίνδυνο. Όμως η ομάδα αγνοεί ότι βρισκόμενοι εκεί, παραβιάζουν τη περιοχή του μυθικού γίγαντα γορίλα γνωστού ως Κονγκ.

Παίζουν: Τομ Χίντλεστον, Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον.

*Star, Δευτέρα 11/1 στις 21:00

«Σε Επιφυλακή» (2006) σε σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Θρίλερ – Η ξαφνική δολοφονία ενός στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Προέδρου της χώρας, οδηγεί στο συμπέρασμα πως μέσα στους κόλπους του τμήματος υπάρχει κάποιος προδότης, που δρα για ξένα συμφέροντα κι έχει καταστρώσει σχέδιο εξόντωσης του Πλανητάρχη. Οι αρχικές ενδείξεις, προς μεγάλη έκπληξη του επιτελείου που κινείται γύρω από τον Πρόεδρο, οδηγούν προς μία κατεύθυνση, τον βετεράνο πράκτορα Πιτ Γκάρισον, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει τις έντιμες υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο.  Τώρα όχι μόνο πρέπει να εμποδίσει την επόμενη απόπειρα αλλά και να αποδείξει ότι είναι αθώος. Κάτω από την καθοδήγηση του πρώην συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπρέκινριτζ, οι αρχές πρέπει να εντοπίσουν τα ίχνη του Γκάρισον, ο οποίος αν θέλει να σώσει το τομάρι του πρέπει να αποκαλύψει – για άλλοθι – ένα απίστευτο μυστικό.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Κίφερ Σάδερλαντ, Έβα Λονγκόρια, Κιμ Μπάσιντζερ.

*Open, Δευτέρα 11/1 στις 21:00

«Το Μέλλον» (2016) σε σκηνοθεσία Μία Χάνσεν-Λοβ

Δράμα – Η Ναταλί διδάσκει φιλοσοφία σε ένα Λύκειο στο Παρίσι. Είναι παθιασμένη με τη δουλειά της και απολαμβάνει να βυθίζεται στις σκέψεις και τους στοχασμούς της. Παντρεμένη, με δύο παιδιά, μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, τους παλιούς μαθητές της και την πολύ κτητική μητέρα της. Μία μέρα, ο σύζυγός της, της ανακοινώνει ότι θα την αφήσει για μία άλλη γυναίκα. Ελεύθερη πλέον (αν και χωρίς να το θέλει), θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της.

Παίζουν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Αντρέ Μαρκόν, Ρομάν Κολίνκα, Σάρα Λε Πικάρτ, Σολάλ Φορτέ, Εντίθ Σκομπ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 11/1 στις 22:00

«Ο έρωτας του Οδυσσέα» (1984) σε σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας

Αστυνομική – Η ταινία αναφέρεται στα όνειρα και τις επιθυμίες του καθημερινού ανθρώπου. Ο ήρωας απολύεται από τη δουλειά του και ακολουθώντας μια νέα κοπέλα, που συμβολίζει τον ιδανικό έρωτα, περιπλανιέται σε χώρους πρωτόγνωρους, γεμάτους ερωτικά σύμβολα και απρόοπτες συναντήσεις.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Κατερίνα Ροδίου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας.

*Κανάλι της Βουλής, Δευτέρα 11/1 στις 23:00