4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» (2015) σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον

Περιπέτεια – Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που  πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Αλεξάντρα Νταντάριο.

*Star, Τρίτη 12/1, στις 21:00

«Παγιδευμένοι» (2008) σκηνοθεσία Ντι Τζέι Καρούζο

Δράσης – Δύο ανυποψίαστοι Αμερικάνοι, ο Τζέρι Σο, ένας αργόσχολος νέος και η Ρέιτσελ Χόλομαν, μια ανύπαντρη μητέρα, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας απίστευτης συνομωσίας, με βασικό τους εχθρό το χρόνο. Πίσω από την τεράστια αυτή σκευωρία κρύβεται η φωνή μιας άγνωστης γυναίκας, την οποία ποτέ τους δεν έχουν γνωρίσει. Για κακή τους τύχη όμως, εκείνη μοιάζει να γνωρίζει την κάθε τους κίνηση και έτσι τους παγιδεύει όλο και περισσότερο, χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνολογικά μέσα της καθημερινότητάς τους. Έτσι, οι δυο τους καταλήγουν να είναι οι πλέον «περιζήτητοι» καταζητούμενοι, έρμαια ενός διαβολικού σχεδίου, φυλακισμένοι σε ένα «κελί», να αγωνίζονται να σωθούν και να εμποδίσουν το χάος που πρόκειται να προκληθεί.

Παίζουν: Σάια ΛαΜπάφ, Μισέλ Μόναγκαν, Τοζάριο Ντόσον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

*Open, Τρίτη 12/1, στις 21:00

«Η Αγάπη μας» (1968) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Αισθηματική – Μια ταξιθέτρια σε θέατρο, όπου εμφανίζεται ένας διακεκριμένος και δημοφιλής ηθοποιός, έχει τύχη βουνό καθώς η πρωταγωνίστρια παθαίνει ένα ατύχημα. Ο σκηνοθέτης σκέφτεται να  εκμεταλλευτεί το μέχρι τώρα αναξιοποίητο ταλέντο της κοπέλας και τη βάζει να αντικαταστήσει την πρωταγωνίστρια. Η αναπάντεχη επιτυχία της τη μεταμορφώνει, από ταπεινή ταξιθέτρια σε λαμπρό αστέρι.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κατερίνα Χέλμη, Πέτρος Λοχαΐτης, Τζόλη Γαρμπή, Χρήστος Δοξαράς, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Νικολαΐδης.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 12/1, στις 22:00

«Η Χορεύτρια» (2016) σκηνοθεσία Στεφανί Ντι Τζούστο

Βιογραφία – Τίποτα από το παρελθόν και την ιστορία της Αμερικανίδας χορεύτριας Λόι Φούλερ δεν προμήνυε ότι θα γινόταν σύμβολο της Μπελ Επόκ, πόσο μάλλον χορεύτρια στην Όπερα του Παρισιού. Ακόμη και μπροστά στο φόβο του μόνιμου τραυματισμού ή της τύφλωσης, η φλογερή Λόι δεν σταματούσε σε τίποτα, προκειμένου να τελειοποιήσει το χορό της. Η συνάντησή της με την Ισιδώρα Ντάνκαν, μια ταλαντούχα και φιλόδοξη νεαρή χορεύτρια, θα σημάνει την αρχή της πτώσης της.

Παίζουν: Σοκό, Γκασπάρ Ουλιέλ, Μελανί Τιερί, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Φρανσουά Ντεμιέν, Λουί Ντο ντε Λενκεσένγκ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 12/1, στις 22:00