Μπούκαραν σε σπίτι 40χρονου στην Καστοριά

Χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, δύο Έλληνες, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του 40χρονου και τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας. Στη συνέχεια ερεύνησαν τον χώρα, βρήκαν διάφορα χάπια τα οποία αφαίρεσαν. Τα χάπια ο  40χρονος τα είχε προμηθευτεί νόμιμα βάση σχετικής ιατρικής συνταγής.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας και λίγη ώρα μετά, συνέλαβαν τους δύο ληστές, ενώ σχηματίσθηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς

Χθες (14-01-2021) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς για ληστεία, ενώ σχηματίσθηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί χθες τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, ενεργώντας από κοινού, αφού έθραυσαν την θύρα εισόδου οικίας 40χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός αυτής και τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας.

Ακολούθως, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, από όπου αφαίρεσαν συνολικά 180 δισκία χαπιών, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, τα οποία ο 40χρονος είχε προμηθευτεί νόμιμα βάση σχετικής ιατρικής συνταγής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν τους ημεδαπούς, σε περιοχή της Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού.