11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βάλτε μια καλή ταινία, παραγγείλετε τα αγαπημένα σας σνακ και μετατρέψτε μια απλή Παρασκευή στο απόλυτο movie night.

«Μαχητές των Δρόμων 6» (2013) σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν

Δράσης – Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, για αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή…

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Λουκ Έβανς, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ.

*Star, Παρασκευή 15/1 στις 21:00

«Είκοσι γυναίκες κι εγώ» (1973) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Σε μια επιχείρηση γυναικείων εσωρούχων εργάζεται ο Κώστας Φιλίππου και είναι ο μοναδικός άντρας ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που αποτελούν το προσωπικό της εταιρίας. Πολλές είναι αυτές που τον βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό, άλλά ο Κώστας πρέπει να παντρέψει πρώτα τις δύο ανύπαντρες αδερφές του. Η Μπέτυ, μια νεαρή που εργάζεται στην επιχείρηση, είναι εκείνη που έχει κερδίσει την καρδιά του Κώστα. Όταν όμως τολμά να κάνει συζήτηση στο σπίτι του για γάμο αντιμετωπίζει την οργή της μητέρας του και των κοριτσιών…

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου, Ελένη Μαυρομάτη, Μαίρη Μεταξά, Καίτη Ιμπροχώρη, Λυδία Λένωση, Ειρήνη Μαρκογιάννη, Ανθή Γούναρη, Βίλμα Τσακίρη, Κατερίνα Μπούρλου, Άννα Μεταλλίδου, Χρυσή Καριόρη, Ράνια Ιωαννίδου, Έλντα Γεωργοπούλου, Μάνια Κολιανδρή, Ειρήνη Δογάνη.

*MEGA, Παρασκευή 15/1 στις 21:00

«Γουίλι» (2018) σε σκηνοθεσία Γιούσρι Αμπντούλ Χαλίμ

Animation – Ο Γουίλι είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ύστερα από ένα ατύχημα, το οποίο του προξένησε σοβαρή βλάβη, δουλεύει ως ταξί. Όμως μια όμορφη σπορ κούρσα και μια διεθνής συνωμοσία απαγωγής αμαξιών θα τον ξαναβάλουν στη γρήγορη λωρίδα.

*Open, Παρασκευή 15/1 στις 21:00

«Οι Θαλασσιές οι Χάντρες» (1967) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Μιούζικαλ – Ο Τζιμ, ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να ανοίξει νυχτερινό κέντρο. Τυχαία γνωρίζεται με τον Κώστα, ο οποίος πουλάει αναμνηστικά δωράκια στους τουρίστες, μπροστά σε αρχαιολογικούς χώρους, και τον συστήνει στον αδερφό της αρραβωνιαστικιάς του, της Ελένης, το Φώτη, μπουζουκτσή και βαρύ μάγκα, που παίζει στην ταβέρνα του «Αποστόλη», και τον Μεμά μαζί με τις τραγουδίστριες Σοφία και Μαρκησία, σφόδρα ερωτευμένες με τον πρώτο…, Κάποια μέρα, μια καινούρια Μπουάτ, με μοντέρνο ρεπερτόριο ανοίγει κοντά στου «Αποστόλη». Επικεφαλής της ορχήστρας, που αποτελείται από κοπέλες είναι η Μαίρη… Ο Φώτης την ερωτεύεται και η Μαίρη προσπαθεί να τον εξευγενίσει για να τον φέρει στον μοντέρνο κύκλο της … ‘Eτσι και το μουστάκι του ακόμα θα τον βάλει να ξυρίσει…

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Κώστα Βουτσά, Φαίδωνα Γεωργίτση.

*Alpha, Παρασκευή 15/1 στις 21:50

«Ας βάλει ο Θεός το χέρι Του» (2018) σε σκηνοθεσία Samad Zarmandili 

Κωμωδία – Στη βορειοανατολική Ιταλία, οι εργαζόμενες μιας βιοτεχνίας εσωρούχων πρόκειται να απολυθούν σύντομα. Παράλληλα, μερικές μοναχές που είναι εξειδικευμένες στο κέντημα και αφιερωμένες στην Ευλογημένη Αρμίντα, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναστήρι τους. Εργαζόμενες και μοναχές αρχίζουν μια επιχείρηση, ελπίζοντας σε ένα θαύμα που θα σώσει τη βιοτεχνία και το μοναστήρι.

Παίζουν: Donatella Finocchiaro, Felicitè Mbezelè, Paolo Pierobon.

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 15/1 στις 22:00

«Καλώς Ήλθε το Δολλάριο» (1967) σε σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Με αφορμή την άφιξη του 6ου Αμερικανικού Στόλου στο λιμάνι του Πειραιά, ο ντροπαλός και αξιοπρεπής λογιστής και καθηγητής αγγλικών, Φίλιππος Αγγελούτσος αναγκάζεται, προκειμένου να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά του, να παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε δύο κορίτσια, την Τζίνα και τη Λίζα, που δουλεύουν σε ένα μπαρ της Τρούμπας, για να μπορούν να συνεννοούνται κάπως με τους ναύτες του 6ου αμερικανικού στόλου. Όταν έρχεται επιτέλους ο στόλος, ο Σταύρος, ιδιοκτήτης του μπαρ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στην προσέλκυση των ναυτών στο μαγαζί και απευθύνεται και πάλι στο Φίλιππο για βοήθεια.

Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Άννα Καλουτά, Νίκη Λινάρδου, Νίκος Φέρμας, Αλέκος Τζανετάκος, Σωτήρης Μουστάκας, Σάσα Καστούρα, Ορφέας Ζάχος, Τζόλυ Γαρμπή, Μάκης Δεμίρης.

*Ant1, Παρασκευή 15/1 στις 22:00

«Λίβανος» (2009) σε σκηνοθεσία Σαμουέλ Μαόζ

Πολεμικό – Τέσσερεις νεαροί ισραηλινοί στρατιώτες, στέλνονται από το διοικητή τους σε μια επιχείρηση με την ονομασία ρινόκερος, σε λιβανικό έδαφος τις πρώτες μέρες της ισραηλινής εισβολής. Η αποστολή τους φαίνεται αρχικά μια εύκολη υπόθεση, όμως ξαφνικά μετατρέπεται για τους στρατιώτες του τανκ σε πραγματικό εφιάλτη.

Παίζουν: Yoav Donat(Shmulik), Itay Tiran(Assi), Oshri Cohen(Hertzel), Michael Moshonov(Yigal).

*Βουλή, Παρασκευή 15/1 στις 22:00

«Αόρατος Επισκέπτης» (2017) σε σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο 

Αστυνομική ταινία μυστηρίου – Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Παίζουν: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι.

*Open, Παρασκευή 15/1 στις 23:00

«Μεσάνυχτα στον Κήπο του Καλού και του Κακού» (1997) σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Δράμα μυστηρίου – Όταν ο Νεοϋρκέζος δημοσιογράφος Τζον Κέλσο πηγαίνει στη Σαβάνα για να καλύψει το πολυτελές αποκλειστικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, που διοργανώνει ο Τζιμ Ουίλιαμς, βρίσκεται στο κέντρο μιας συγκλονιστικής δίκης για τη δολοφονία που διέπραξε ο Ουίλιαμς. Ο Τζον, αποφασισμένος να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τη δολοφονία του νεαρού εραστή του Ουίλιαμς, γνωρίζει τους γραφικούς ντόπιους. Ανάμεσά τους μια ιέρεια βουντού και η τρανσέξουαλ τραγουδίστρια καμπαρέ λαίδη Σαμπλί. Ο Κλίντ Ιστγουντ σκηνοθετεί τους Κέβιν Σπέισι, Τζον Κιούζακ και Τζουντ Λο, σε μια απρόβλεπτη, αληθινή ιστορία δολοφονίας, στην πόλη Σαβάνα της Τζόρτζια.

Παίζουν: Κεβιν Σπέισι, Τζον Κιούζακ, Τζουντ Λο, Άλισον Ίστγουντ

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 15/1 στις 23:00

«Μπάσταρδοι» (2017) σε σκηνοθεσία Λόρενς Σιρ

Κωμωδία – Ο Πίτερ και ο Κάιλ είναι δίδυμα αδέλφια και μεγάλωσαν με την εκκεντρική μητέρα τους, πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους πέθανε όταν αυτοί ήταν μικροί. Όταν ανακαλύπτουν οτι αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, αποφασίζουν να αναζητήσουν τον πατέρα τους, μαθαίνοντας στην πορεία πράγματα για τη μητέρα τους, που ίσως δεν θα ήθελαν ποτέ να γνωρίζουν…

Παίζουν: Όουεν Γουΐλσον, Εντ Χελμς, Γκλεν Γκλόουζ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Star, Παρασκευή 15/1 στις 23:45

«Star Trek: Into Darkness» (2013) σε σκηνοθεσία Τζέι Τζέι Άμπραμς

Επιστημονικής Φαντασίας – Όταν το πλήρωμα του θρυλικού Έντερπραϊζ καλείται να επιστρέψει στη Γη, ανακαλύπτει πως μια τρομοκρατική δύναμη που προέρχεται από την ίδια την οργάνωσή τους, απειλεί τον κόσμο με πλήρη καταστροφή. Έτσι, ο κυβερνήτης Κερκ αναλαμβάνει να ηγηθεί των συντρόφων του στη μάχη τους να αποτρέψουν έναν θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα.

Παίζουν: Άλις Ιβ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Βρους Γκρίνγουντ, Κρις Πάιν, Τζον Τσο, Σάιμον Πεγκ, Ζόι Σαλντάνα.

*ΣΚΑΪ, Παρασκευή 15/1 στις 00:30