3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τρεις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Criminal» (2016) σε σκηνοθεσία Άριελ Βρόμεν

Περιπέτεια – Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά σημαντικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού», ενός εγκληματία, που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο του οπλισμού των ΗΠΑ. Με τον θάνατο του Πόουπ κάθε πληροφορία γύρω από τη δράση του «Ολλανδού» εξαφανίζεται για πάντα, καθώς οι νεκροί δε μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες. Ή μήπως μπορούν; Ο αμείλικτος επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο επιστρατεύει έναν εκκεντρικό νευροχειρούργο για να εμφυτεύσει το DNA και τις αναμνήσεις του Πόουπ στον Τζέρικο Στούαρτ, έναν παντελώς απρόβλεπτο και ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, προτιμά να υποβληθεί στο πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Όμως, ο Τζέρικο έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA, πριν όλα τιναχτούν στον αέρα, βρίσκεται πλέον στο μυαλό ενός αδίστακτου εγκληματία.

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς.

*Star, Δευτέρα 18/1 στις 21:00

«Διπλή Παγίδα» (1999) σε σκηνοθεσία Τζον Άμιελ

Δράσης – Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει τον μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Παγίδα που σταδιακά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας και γοητεύει, σαγηνεύει και ξεχωρίζει!!! Τελικά όμως ποιος παγιδεύει ποιον; Με αναμφισβήτητη τη χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, η ταινία θυμίζει το χιτσκοκικό «Κυνήγι του Κλέφτη». Η εξαιρετική πλοκή και ο δεμένος ρυθμός μαγνητίζουν τον θεατή σε αυτή τη περιπέτεια της οποίας την παραγωγή είχε αναλάβει ο ίδιος ο Σον Κόνερι.

Παίζουν: Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινγκ Ρέιμς.

*Open, Δευτέρα 18/1 στις 21:00

«Η Αγάπη Είναι Παράξενη» (2014) σε σκηνοθεσία Άιρα Σακς

Κοινωνικό δράμα – Έχοντας μοιραστεί τις χαρές και τις λύπες μιας ολόκληρης ζωής, ο Μπεν (Τζον Λίθγκοου) και ο Τζορτζ (Άλφρεντ Μολίνα) παντρεύονται σε μια ειδυλλιακή τελετή στο Μανχάταν. Λόγω της επισημοποίησης της σχέσης τους, γρήγορα θα βρεθούν σε οικονομική ανάγκη και θα αναγκαστούν να πουλήσουν το διαμέρισμά τους. Μέχρι να βρουν μια βιώσιμη λύση για κοινή στέγη, θα φιλοξενηθούν σε φιλικά και συγγενικά σπίτια. Ο αποχωρισμός και η συμβίωση με κοντινούς τους ανθρώπους θα τους φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα, οικογενειακές εντάσεις και την αβεβαιότητα του μέλλοντος που απειλεί τη σχέση μιας ολόκληρης ζωής.

Παίζουν: Τζον Λίθγκοου, Άλφρεντ Μολίνα, Μαρίζα Τομέι

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 18/1 στις 22:00