Ευχαριστήριο του πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Μουρατίδη

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη για την θέση που μου εμπιστεύτηκε, καθώς και όλη την ομάδα για την πολύτιμή βοήθειά τους. Ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό του Δήμου, και ειδικά τους άμεσους συνεργάτες μου στο τμήμα Τουρισμού – Πολιτισμού, όλους τους συλλόγους, τους εθελοντές, τους πολίτες για την συνεργασία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς πού ήσασταν εκεί, στις πολιτιστικές διαδρομές, στις γιορτές για την απελευθέρωση της πόλης, στο εορταστικό πρόγραμμα, στο πολιτιστικό καλοκαίρι, αλλά και διαδικτυακά.

Από την πρώτη στιγμή, όμως, δώσαμε ιδιαίτερο βάρος και στον τομέα του Τουρισμού, ξεκινώντας με τη φιλοξενία ξένων τουριστικών πρακτόρων, με προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με τους ξενοδόχους σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, συμμετοχή στη Filoxenia, φιλοξενία ιταλών δημοσιογράφων, και τη δημιουργία έντυπου υλικού για την τουριστική έκθεση του Ισραήλ. Η πανδημία, όμως, ανέτρεψε τα πάντα, ακόμα όμως και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την Καστοριά στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για συνεχή προβολή σε μεγάλα πανελλαδικά μέσα. Ερτ-1, ερτ-3, Αlpha tv, open tv, Καθημερινή, ethnos.gr, iefimerida, ΑΠΕ – ΜΠΕ κ.α.

Κλείνοντας, εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία στο έργο των νέων αντιδημάρχων μας.