Ο Δήμος Νεστορίου έδωσε τη “μάχη” με τα χιόνια και έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν προχωρήσει οι εργασίες αποχιονισμού σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Νεστορίου. Με τον συντονισμό του δημάρχου κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου και τη διαρκή επίβλεψη και προσωπική παρουσία των αντιδημάρχων κ. Κώστα Λέκκου και κας Ιωάννας Νταούτη, τα μηχανήματα του Δήμου ενεργούν όλες αυτές τις ημέρες στο εσωτερικό οδικό δίκτυο των οικισμών, καθώς και στους δρόμους που οδηγούν στις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.

Το προσωπικό του Δήμου (οδηγοί – χειριστές) από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα, σχεδόν σε 24ωρη βάση, έδωσε επιτυχώς τη «μάχη» με τα χιόνια και έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όπως επίσης, άψογη υπήρξε και η συνεργασία με την Π.Ε. Καστοριάς και την XV Tαξιαρχία που κράτησαν ανοικτούς όλους τους επαρχιακούς άξονες που είχαν στην αρμοδιότητα τους.

Για το αποτέλεσμα του αποχιονισμού ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Συγχαίρω και ευχαριστώ τους αρμόδιους αντιδημάρχους, πολύ περισσότερο το προσωπικό του Δήμου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χωρίς να υπολογίσουν ώρες εργασίας και κούραση. Όλες αυτές τις ημέρες ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την έντονη χιονόπτωση και κράτησαν τον Δήμο Νεστορίου ανοιχτό και λειτουργικό»