6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«The Twilight Saga: Νέα Σελήνη» (2009) σκηνοθεσία Chris Weitz

Φαντασίας – Στα 18α γενέθλια της Μπέλα ένα απρόσμενο συμβάν αναγκάζει τον ?Eντουαρντ να πάρει μια οδυνηρή απόφαση. Για να είναι εκείνη ασφαλής, αυτός θα φύγει για πάντα από το Φορκς και τη ζωή της. Η Μπέλα αρνείται να τον ξεχάσει κι όταν αρχίζει να κάνει πάλι παρέα με τον παλιό της φίλο Τζέικ, μια μεγαλύτερη απειλή από τους βαμπίρ εμφανίζεται.

Παίζουν: Kristen Stewart(Bella Swan), Christina Jastrzembska(Gran), Robert Pattinson(Edward Cullen), Billy Burke(Charlie Swan).

*Open, Πέμπτη 18/2, στις 21:00

«Το Γαμήλιο Party» (2008) σκηνοθεσία Κριστίν Κρόκος

Κωμωδία – Μία απολαυστική περιπέτεια για τα απίστευτα της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των καλεσμένων τους να φθάσουν στο γαμήλιο party… Ιούλιος. Ο Ηλίας και η Μαρίνα καταφθάνουν στην Κρήτη για να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά ενός γάμου, που συγγενείς και φίλοι περιμένουν με αγωνία! Ο γάμος τελείται κανονικά και όλοι ετοιμάζονται να το γλεντήσουν. Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει εκπλήξεις… Ένα μικρό αλλά σημαντικό τυπογραφικό λάθος στο προσκλητήριο, τους στέλνει όλους στα… πέντε σημεία του ορίζοντα! Καταδιώξεις, ατυχήματα, απανωτές παρεξηγήσεις, αλλά και μια πυρκαγιά σηκώνουν όλο το νησί στον αέρα και κάνουν για όλους το δρόμο προς το γαμήλιο party μια τρελή πορεία προς το άγνωστο…

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Άλεξ Δημητριάδης, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Καραμίχος, Μπέττυ Μαγγίρα, Χρήστος Μπίρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάκης Χρυσικάκος.

*Mega, Πέμπτη 18/2, στις 21:00

«Μια Φανταστική Γυναίκα» (2017) σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο

Δράμα – Η Μαρίνα και ο Ορλάντο είναι ερωτευμένοι και σχεδιάζουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Η Μαρίνα εργάζεται ως σερβιτόρα και φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τραγούδι, ενώ ο Ορλάντο είναι είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας εκτυπώσεων. Δυστυχώς, όμως, ο Ορλάντο πεθαίνει ξαφνικά και η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όπου αντιμετωπίζει, όχι μόνο την απροθυμία της οικογένειας του να την συμπεριλάβει στο πένθος, αλλά και την καχυποψία τους, σχετικά με τις συνθήκες κατά τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν. Η Μαρίνα είναι τρανσέξουαλ κι αυτή είναι η ιστορία του αγώνα της για το δικαίωμα να είναι ο εαυτός της. Έναν αγώνα που δίνει σε όλη τη ζωή, με σκοπό να γίνει η γυναίκα που είναι σήμερα – μια σύνθετη, δυνατή, ειλικρινής και φανταστική γυναίκα.

Παίζουν: Ντανιέλα Βέγκα, Φρανθίθκο Ρέγιες, Λούις Νιέκο.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 18/2, στις 22:00

«Εξολοθρευτής: Γένεσις» (2015) σκηνοθεσία Άλαν Τέιλορ

Περιπέτεια – Από ένα μέλλον όπου, μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές, ο αρχηγός τους Τζον Κόνορ στέλνει το πρωτοπαλίκαρό του Κάιλ Ρις στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του και να σώσει το αύριο.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέισον Κλαρκ, Τζόι Κόρτνεϊ.

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 18/2, στις 22:00

«Λόγκαν» (2017) σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος πλέον Λόγκαν, φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ, σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ και οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να αυτοθεραπεύεται σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν πια εξασθενήσει. Οι προσπάθειες όμως του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά, θα αναιρεθούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από τις σκοτεινές δυνάμεις…

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

*Star, Πέμπτη 18/2, στις 22:15

«The Call» (2013) σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντ Οβίντιο

Θρίλερ – Μια λεπτή κλωστή επιβίωσης χωρίζει μια έφηβη, θύμα απαγωγής, από τη μόνη ελπίδα σωτηρίας της, μια ψύχραιμη, καθησυχαστική φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της ειδικής υπηρεσίας 911. Η Τζόρνταν, οδηγώντας μια ομάδα νέων αστυνομικών σε μια ακόμα μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας, προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της κλήσης. Σταδιακά, όμως διαπιστώνει ότι οι λεπτομέρειες της απαγωγής τής θυμίζουν μιαν αντίστοιχη περίπτωση από το παρελθόν, όπου τότε η αποτυχία της να σώσει το θύμα από τα χέρια του παράφρονα απαγωγέα του, τής είχε στοιχειώσει τη ζωή. Τώρα η Τζόρνταν δεν έχει άλλη λύση, από το να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης με τρόπο που δεν το είχε κάνει ποτέ πριν, όχι μόνο για να σώσει την μικρή Κέισι, αλλά και να αποδώσει τη δικαιοσύνη, έστω και με καθυστέρηση. Μια ταινία που κόβει την ανάσα, με την οσκαρική ηθοποιό Χάλι Μπέρι, ακτιβίστρια σε κινήματα για τη βία κατά των γυναικών, σε έναν ακόμα δυναμικό ρόλο, που  σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box-office.

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Μόρις Τσέστνατ, Μάικλ Έκλαντ, Ντέιβιντ Οτένγκα, Μάικλ Ιμπιριόλι.

*Alpha, Πέμπτη 18/2, στις 23:00