Ο Καστοριανός χρηματιστής Κωνσταντίνος Σαναλίδης έπαιξε στο DEAL και κέρδισε

Στο χθεσινό επεισόδιο του deal κληρώθηκε για να παίξει ο καστοριανός χρηματιστής Κωνσταντίνος Σαναλίδης και ήρθε αντιμέτωπος με τον τραπεζίτη.

Ο Κωνσταντίνος από την Καστοριά βρέθηκε χθες αντιμέτωπος με τον τραπεζίτη του Deal, και έχοντας τον Χρήστο Φερεντίνο στο πλευρό του, πήγε σχεδόν μέχρι το τέλος και δέχτηκε την προσφορά του τραπεζίτη κερδίζοντας 3.100 ευρώ.

Λίγο πριν το τέλος, ο Κωνσταντίνος είχε μείνει με τρία κουτιά, τα οποία περιείχαν τα 50, τα 1.500 και τα 5.000 ευρώ και ο τραπεζίτης του είχε προσφέρει 2.000. Στο σημείο αυτό, ο Κωνσταντίνος επικοινώνησε με τον πατέρα του, τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Σαναλίδη, ο οποίος τον συμβούλεψε να σταματήσει και να δεχτεί τα 2.000 ευρώ.

Ο καστοριανός χρηματιστής αφού ανέλυσε τις πιθανότητές, χτύπησε τρεις φορές το κουτί του και συνέχισε το παιχνίδι, “με βαριά καρδιά” όπως είπε, αψηφώντας την συμβουλή του πατέρα του.

Στην συνέχεια άνοιξε το κουτί με τα 50 ευρώ και η προσφορά του τραπεζίτη ανέβηκε στα 3.100. Ο Κωσταντίνος αποφάσισε να μην παίξει άλλο με την τύχη του και δέχθηκε την προσφορά του τραπεζίτη.

Στο τέλος αφού άνοιξε το κουτί του, είδε πως είχε τις 5.000 αλλά όπως είπε “δεν πειράζει… το ένιωθα πως είχα τις 5.000 αλλά δεν πειράζει, πέρασα πάρα πολύ όμορφα”

Δείτε το video: