5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Into the Blue» (2005) σε σκηνοθεσία Τζον Στόκγουελ

Περιπέτεια – Μια παρέα δυτών προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα ναυάγιο, στα συντρίμμια του οποίου πιστεύεται ότι κρύβεται ένας θησαυρός. Κοντά στο σημείο που ψάχνουν, όμως, κείτεται κι ένα αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά.

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Τζέσικα Άλμπα.

*Open, Δευτέρα 22/2 στις 21:00

«Συλλάβετε τον Κάρτερ» (2000) σε σκηνοθεσία Στίβεν Κέι

Περιπέτεια  – Ο Τζακ Κάρτερ (Σιλβέστερ Σταλόνε) εκτελεστής της μαφίας από το Λας Βέγκας, επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Σιάτλ, για να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του. Εκεί συναντά και πάλι τη σύζυγο του αδερφού του, Γκλόρια (Μιράντα Ρίτσαρντσον), και τη κόρη τους, Ντορίν (Ρέιτσελ Λι Κουκ) που τον υποδέχονται με ψυχρότητα. Τα πράγματα όμως παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σιάτλ, ο Τζακ έρχεται σε επαφή με παλιούς γνωστούς και σύντομα υποψιάζεται ότι ο θάνατος του αδερφού του δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία. Όταν οι έρευνές του επιβεβαιώνουν τους φόβους του ο Τζακ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση…Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του αδελφού του ανέλπιστη σύμμαχος του θα γίνει η Ντορίν! Πρόκειται για μια δυναμική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της νουβέλας του Τεντ Λιούις και remake της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής ταινίας του Μάικ Χότζις (1971) με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κέιν o οποίος όμως κάνει και μια σύντομη εμφάνιση στο remake του Στίβεν Κέι.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ρέιτσελ Λι Κουκ, Μάικλ Κέιν, Μίκι Ρούρκ, Αλαν Κάμινγκ.

*Mega, Δευτέρα 22/2 στις 22:00

«Νόμος περί τέκνων» (2017) σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Έιρ

Δράμα – Η Φιόνα, μια διακεκριμένη, εργασιομανής, δικαστής που προεδρεύει με ήθος και συμπόνοια σε περίπλοκες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, έχει προβλήματα στην προσωπική ζωή και στον γάμο της. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, αυτή του Άνταμ, ενός νεαρού που αρνείται, για θρησκευτικούς λόγους, τη μετάγγιση αίματος που θα του σώσει τη ζωή.

Παίζουν:Έμα Τόμσον, Στάνλει Τούτσι, Φιον Γουάιτχεντ, Μπεν Τσάπλιν, Τζέισον Γουάτκινς.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 22/2 στις 22:00

«Deja Vu: 4 ημέρες, 6 ώρες πίσω» (2006) σε σκηνοθεσία Τόνυ Σκοτ

Φαντασίας – Δράσης – Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον; Ο κορυφαίος παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ ξανασυναντά τον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ («Top Gun», «Crimson Tide») και μαζί τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον, σε ένα περιπετειώδες θρίλερ, που αναζητά τις μυστικές γέφυρες ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και απαντά στο ερώτημα αν μπορούμε να αλλάξουμε γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλλα Πάττον, Μπρους Γρίνγουντ, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ.

*Alpha, Δευτέρα 22/2 στις 23:00

«Επίλεκτος πράκτορας Stratton» (2017) σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Θρίλερ – Ο Στράτον, βρετανός μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ο Μπαρόφσκι, ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος, έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μπαρόφσκι σχεδιάζει να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, την εκπαίδευση αλλά και την εμπειρία τους, σε μια μάχη με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν μια ολοκληρωτική καταστροφή…

Παίζουν: Ντομινίκ Κούπερ, Τάιλερ Χόετσλιν, Κόνι Νίλσεν, Τόμας Κρέτσμαν, Ντέρεκ Τζακόμπι, Τζέμα Τσαν.

*Star, Δευτέρα 22/2 στις 00:15