6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ζητείται ψεύτης» (2010) σκηνοθεσία Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ελληνική Κωμωδία – Tο κλασσικό έργο του Δημήτρη Ψαθά ξαναζωντανεύει στη σύγχρονη Αθήνα! Όταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες”, που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη! Την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος, που με τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα, ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά!

Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

*Mega, Πέμπτη 25/2, στις 21:00

«The Twilight Saga: Έκλειψη» (2010) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σλέιντ

Θρίλερ – Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη με τον Έντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Ταυτόχρονα, μια σειρά φόνων αναστατώνει το Σιάτλ και οι Κάλεν υποπτεύονται ότι κάποιος οργανώνει ένα στρατό από βαμπίρ, έχοντας στόχο τους ίδιους.

Παίζουν: Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ.

*Open, Πέμπτη 25/2, στις 21:00

«Θέλμα και Λουίζ» (1991) σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Δράμα –  Η Λουίζ, μια σερβιτόρα στο Αρκάνσας και η καλύτερή της φίλη, η Θέλμα, μια καταπιεσμένη νοικοκυρά, αποφασίζουν να ξεφύγουν για λίγο από την αδιέξοδη καθημερινότητά τους κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι με το αυτοκίνητο. ?O,τι όμως ξεκίνησε αρχικά ως μια απόδραση αναψυχής, σύντομα θα πάρει μιαν άλλη τροπή, όταν η Λουίζ αναγκαστεί να σκοτώσει έναν άντρα, που απειλούσε να βιάσει τη Θέλμα. Μια αλυσίδα γεγονότων και ένα παιχνίδι με την αστυνομία σύντομα ξεκινά, οδηγώντας τις δύο φίλες να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους, αλλά και τη δύναμη που κρυβόταν μέσα τους χωρίς να το ξέρουν – ακόμα και για το πιο τρελό και θεαματικό άλμα προς την ελευθερία.

Παίζουν: Τζίνα Ντέιβις, Σούζαν Σάραντον, Μπραντ Πιτ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 25/2, στις 22:00

«Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» (2018) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μαγκουάιρ

Περιπέτεια – Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ γίνεται στόχος του Συνδικάτου, μιας υψηλά εκπαιδευμένης οργάνωσης δολοφόνων, που σκοτώνουν μετά από διαταγή. Το Συνδικάτο έχει στόχο του τη διάλυση της υπηρεσίας τους, αλλά ο Ίθαν Χαντ και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το αποτρέψουν!

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντουιν

*SKAI, Πέμπτη 25/2, στις 22:00

«Deadpool 2» (2018) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς

Περιπέτεια φαντασίας  – Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης από το μέλλον έρχεται και ζητά εκδίκηση, ο αντισυμβατικός υπερήρωας Deadpool οργανώνει μια ομάδα μεταλλαγμένων με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις για να τον αντιμετωπίσει και αναθεωρεί τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας!

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ

*Star, Πέμπτη 25/2, στις 22:15

«Looper» (2010) σκηνοθεσία  Ρίαν Τζόνσον

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας –  Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη…

Παίζουν: Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ, Μπρους Γουίλις, Έμιλι Μπλαντ, Πάιπερ Περάμπο, Τζεφ Ντάνιελς.

*Star, Πέμπτη 25/2, στις 00:45