Αναβολή για να απολογηθεί πήρε ο 46χρονος από το Δενδροχώρι

Στην εισαγγελία Καστοριάς οδηγήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 13:00, χωρίς δικηγόρο, ο 46χρονος από το Δενδροχώρι Καστοριάς, που είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή την εξαφάνιση της 82χρονης μητέρας του και πήρε αναβολή για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 46χρονος την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου δήλωσε πως η μητέρα του εξαφανίστηκε την προηγούμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Όταν την επόμενη μέρα η έρευνα έφερε στο φως τον σκελετό, με ενδείξεις ότι φαινότανε να είναι θαμμένος για περισσότερο από ένα εικοσιτετράωρο, ο γιος της ηλικιωμένης άλλαξε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως είχε να δει τη μητέρα του για δέκα ημέρες. Αυτές οι αντιφάσεις οδήγησαν στη σύλληψη του 46χρονου για ψευδή κατάθεση και σήμερα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα συνεχίζεται για την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να επιβεβαιώσουν αρχικά, αν ο σκελετός που εντοπίστηκε ανήκει στην 82χρονη και στοιχεία για τον χρόνο και τα αίτια του θανάτου.