Και δεύτερη καλλιέργεια κάνναβης στην Καστοριά. – Συνελήφθη 61χρονος

Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια 10 δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη χθες (08-09-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 61χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 61χρονος να καλλιεργεί σε αγρό πλησίον της οικίας του, σε περιοχή της Καστοριάς, οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,60 μέτρων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,25 μέτρων, 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 106 κενές νάιλον συσκευασίες, προοριζόμενες για τη συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· 10 δενδρύλλια κάνναβης,

· 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και

· 106 κενές νάιλον συσκευασίες.

Ανωτέρω δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Διαβάστε ακόμα:

Καστοριά: Συνελήφθησαν 25χρονος και 27χρονος για καλλιέργεια 49 δενδρυλλίων κάνναβης