Ο Θανάσης Παράσχος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του

Ε ναι λοιπόν παντρεύτηκε ο Θανάσης Παράσχος την εκλεκτή της καρδιάς του  Άσπα Ντελοπούλου, όπου χθες  βίωσαν  μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους, κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους  και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Άσπα, έκανε μια θεαματική είσοδο στην εκκλησία με το εντυπωσιακό νυφικό της, με αποτέλεσμα να “αφήσει” άναυδο τον Θανάση και ο ίδιος να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της, ούτε για μια στιγμή.

Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, σκόρπισε χαρά στις δύο οικογένειες, στους φίλους και στους συγγενείς που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Βρέθηκαν κοντά τους για να μοιραστούν τη χαρά τους και να τους ευχηθούν ”Βίον ανθόσπαρτον”.

Ο πατέρας του Θανάση, Γιώργος Παράσχος, ο μακροβιότερος προπονητής στα γήπεδα, έζησε μοναδικές στιγμές χαράς και έλαμπε από ευτυχία, που πάντρεψε το μοναχογιό του.

Οι δυο τους, βγήκαν από την εκκλησία με ένα τεράστιο χαμόγελο και στο τέλος, έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί, μπροστά από όλα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους.