6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Όλα θα πάνε καλά» (2008) σε σκηνοθεσία Γιάννης Ξανθόπουλος

Κωμωδία – Ο Φάνης και η Τζίνα, ένα παράνομο ερωτικό ζευγάρι, παρασύρονται από τον Μιλτιάδη, επίσημο αρραβωνιαστικό της Τζίνας, σε μια αλλόκοτη απαγωγή. Η ανάγκη των χρημάτων και η επιμονή του Μιλτιάδη οδηγεί τους ερασιτέχνες κακοποιούς σε μια σειρά από οργανωτικά λάθη με αποκορύφωμα την απαγωγή λάθος προσώπου.

Παίζουν: Ακης Σακελλαρίου, Φαίη Ξυλά, Ορφέας Αυγουστίδης, ‘Εφη Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Πιατάς, Τάκης Χρυσικάκος, Αντώνης Λουδάρος.

*Mega, Πέμπτη 18/3, στις 21:00

«Σκοτεινός Ποταμός» (2017) σε σκηνοθεσία Κλιό Μπάρναρντ

Δράμα – Η Άλις (η υπέροχη Ρουθ Γουίλσον από το The Affair) επιστρέφει στη γενέτειρά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με τον αδερφό της που μετά βίας αναγνωρίζει και ο οποίος είναι πλέον αποφασισμένος να πουλήσει το οικογενειακό αγρόκτημα προς μεγάλη της έκπληξη και απογοήτευση. Η διαφωνία τους θα φέρει στην επιφάνεια τραυματικές μνήμες για την Άλις. Θα καταφέρουν τα αδέρφια να προχωρήσουν μπροστά ή τα γεγονότα του παρελθόντος θα στοιχειώνουν για πάντα το μέλλον τους;

Παίζουν: Ρουθ Γουίλσον, Σον Μπιν, Μαρκ Στάνλεϊ, Έσμε Κριντ-Μάιλς.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 18/3, στις 22:00

«Οι Αναλώσιμοι 2» (2012) σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Δράσης – Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γιένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ επανενώνονται, καθώς ο Κύριος Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν.

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 18/3, στις 22:00

«Mile 22» (2018) σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Περιπέτεια – Ο Τζέιμς Σίλβα είναι μέλος της πιο πολύτιμης και παράτολμης μονάδας της CIA και αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή. Πρέπει να φυγαδεύσει έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό, που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες, που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς, Λόρεν Κόχαν, Ρόντα Ράουζι, Αΐκο Αγουάις.

*Star, Πέμπτη 18/3, στις 22:15

«The Matrix Revolutions» (2003) σε σκηνοθεσία των αδερφών Γουατσόφσκι

Επιστημονικής Φαντασίας – Ενώ οι μηχανές ετοιμάζονται να εισβάλουν στην πόλη Ζάιον, τελευταίο καταφύγιο του ανθρώπινου είδους, ο Νίο επιχειρεί να φτάσει στην πηγή του Μάτριξ, για να πείσει ότι ο κοινός εχθρός τους είναι ο πράκτορας Σμιθ, ένα πρόγραμμα που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί με αφανισμό τα πάντα.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι-Αν Μος.

*Open, Πέμπτη 18/3, στις 22:15

«Η Εποχή των Δολοφόνων» (2013) σε σκηνοθεσία Μαρκ Στίβεν Τζόνσον

Δράσης – Ο Μπέντζαμιν Φορντ, είναι αμερικάνος βετεράνος, που είχε πάρει μέρος στον πόλεμο της Βοσνίας. Πλέον ζει σ? ένα σπίτι απομονωμένο μέσα στο δάσος, προσπαθώντας να ξεχάσει το παρελθόν του, το οποίο όμως θα ξαναζωντανέψει εξαιτίας ενός παράξενου επισκέπτη. Ο Εμίλ Κόβακ, ένας περίεργος Ευρωπαίος τουρίστας, κάνει έντονη την παρουσία του στην περιοχή και ανάμεσα στους δύο άνδρες αναπτύσσεται μια ασυνήθιστη φιλία. Στην πραγματικότητα, όμως, ο απρόσμενος επισκέπτης είναι ένας πρώην Σέρβος στρατιώτης, που θέλει μονάχα ένα πράγμα, να πάρει εκδίκηση.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μίλο Βεντιμίλια, Ελίζαμπεθ Όλιν.

*Star, Πέμπτη 18/3, στις 00:15