4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Το Μυστικό του Freedomland» (2006) σε σκηνοθεσία Τζο Ροθ

Δραματική περιπέτεια – Μια ταραγμένη γυναίκα, η Μπρέντα Μάρτιν, καταφθάνει τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου λέει στους αστυνομικούς ότι ξέφυγε από βέβαιο βιασμό, αλλά ότι απήγαγαν τον γιό της. Ο ντετέκτιβ Λορέντζο αναλαμβάνει την υπόθεση, όμως η πίεση που ασκείται πάνω του είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ο κύριος ύποπτος είναι αφρο-αμερικάνος, όπως και ο ίδιος. Αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις από την αφρο-αμερικάνικη κοινότητα και όχι μόνο. Όμως, η Μπρέντα δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

Παίζουν: Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουλιάν Μουρ, ‘Εντι Φάλκο, Γουίλιαμ Φορσάιθ.

*Mega, Τετάρτη 31/3, στις 22:00

«Μετά τη Λουτσία» (2012) σε σκηνοθεσία Μισέλ Φράνκο

Δράμα – Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Ρομπέρτο και η έφηβη κόρη του Αλεχάντρα, μετακομίζουν στην Πόλη του Μεξικού. Εκείνος ανοίγει ένα εστιατόριο κι εκείνη γνωρίζει νέους φίλους στο σχολείο. Προσπαθούν σιωπηλά να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους, αλλά η καινούργια πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να τους το επιτρέψει.

Παίζουν: Τέσα Ία, Ερνάν Μεντόζα, Γκονζάλο Βέγκα Τζούνιορ, Ταμάρα Γιάζμπεκ, Φρανσίσκο Ρουέντα, Παλόμα Θερβάντες.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 31/3, στις 22:00

«Γκρέις του Μονακό» (2014) σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Νταχάν 

Βιογραφία – Η αληθινή ιστορία της Γκρέις Κέλι, η οποία έγινε η Πριγκίπισσα του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ρενιέ το 1956. Η Γκρέις Κέλι ήταν ήδη διάσημη ηθοποιός, μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, αφού είχε βραβευτεί με Όσκαρ. Ο παραμυθένιος γάμος της χαρακτηρίστηκε ως «ο γάμος του αιώνα». Έξι χρόνια αργότερα, έχοντας νοσταλγήσει την παλιά της ζωή και παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις του Ρενιέ επιστρέφει πίσω στο Χόλιγουντ για να παίξει στην τελευταία ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Εκείνη την εποχή, με αφορμή φορολογικά θέματα υπήρξε ένταση ανάμεσα στη Γαλλία και το Μονακό. Η Γκρέις Κέλι επιστρέφει και προσπαθεί να βοηθήσει αναζητώντας όμως παράλληλα και τη δική της ταυτότητα. Ήταν ακόμα ηθοποιός ή ολοκληρωτικά πλέον η Πριγκίπισσα του Μονακό;

Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Τιμ Ροθ, Φρανκ Λάντζελα, Παθ Βέγκα.

*Alpha, Τετάρτη 31/3, στις 23:00

«Ελεύθερος Σκοπευτής» (2014) σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Βιογραφικό πολεμικό δράμα – Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”. Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό στόχο εξόντωσης.

Την ίδια στιγμή, ο Κρις δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας στην άλλη μεριά του κόσμου. Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας κοντά στη σύζυγο και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ, Σάμι Σέικ, Τζέικ ΜακΝτόρμαν, Έρικ Κλόουζ.

*Star, Τετάρτη 31/3, στις 23:45