11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Έντεκα διαφορετικές επιλογές έχει απόψε το cine – βράδυ του Σαββάτου στην τηλεόρασή σου.

«Εγώ, ο Απαισιότατος 3» (2017) σκηνοθεσία Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν

Animation – Ο αγαπημένος Γκρου σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους! Ενώ σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», τελικά ο Γκρου υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε και εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80, που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός! Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον, που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη Ακούγονται οι φωνές των Γιάννη Ζουγανέλη, Λευτέρη Ελευθερίου

*Star, Σάββατο 24/4 στις 21:00

«Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης» (2011) σκηνοθεσία Έρικ Νταρνέλ, Κόνραντ Βέρνον και Τομ ΜακΓκραθ

Animation – Οι λατρεμένοι μας φυγάδες, ηγνωστή παρέα του Ζωολογικού Κήπου, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει στη Νέα Υόρκη!

Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι τρισχαριτωμένοι Πιγκουίνοι!

Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

Με τις φωνές των: Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Κατερίνα Γκίργκις, Πέτρος Δαμουλής.

*Open, Σάββατο 24/4 στις 21:00

«Δεσποινίς Διευθυντής» (1964) σε σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Κωμωδία – Η Λίλα Βασιλείου, πολιτικός μηχανικός, που μόλις έχει πάρει το δίπλωμά της,  αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας τεχνικής εταιρείας έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον υπερπροστατευτικό πατέρα της. Θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της ως επιστήμων, παραμελεί τη θηλυκότητα της αποθαρρύνοντας το φλερτ του υφισταμένου της υπομηχανικού και λάτρη του γυναικείου φύλου Αλέκου Σαμιωτάκη. Όταν τον ερωτεύεται, παροτρύνεται από την ξαδέλφη της, Αθηνά, να μεταμορφωθεί σε ναζιάρικο θηλυκό.

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Λίλη Παπαγιάννη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Ελένη Ζαφειρίου, Κώστας Καρράς, Νίτσα Μαρούδα, Κατερίνα Γώγου, Άγγελος Αντωνόπουλος, Ελένη Μαυρομάτη, Περικλής Χριστοφορίδης.

*Alpha, Σάββατο 24/4 στις 21:30

«Justice League» (2017) σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ

Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

Παίζουν: Τζάρεντ Λέτο, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ.

*Star, Σάββατο 24/4 στις 22:50

«Flight» (2012) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις

Δραματική – Ο πιλότος Γουίπ Γουίτακερ επιτυγχάνει να προσγειώσει ένα αεροπλάνο το οποίο εμφανίζει ξαφνικά σοβαρή βλάβη, σώζοντας έτσι τους επιβάτες από σίγουρο θάνατο. Ο κόσμος τον θεωρεί ήρωα, ωστόσο η έρευνα αποκαλύπτει ότι την προηγούμενη νύχτα του περιστατικού είχε κάνει χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ναντίν Βελάσκεζ, Ντον Τσιντλ.

*Open, Σάββατο 24/4 στις 23:00

«Οι άντρες δεν κλαίνε» (2017) σκηνοθεσία Alen Drljevic

Δράμα – Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, μια ομάδα βετεράνων πολέμου από τις αντιτιθέμενες πλευρές συγκεντρώνονται σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί θα επιχειρήσουν  να επιλύσουν τη διαφορά τους μέσω ομαδικής θεραπείας.

Παίζουν: Boris Isakovic, Leon Lucev, Emir Hadzihafizbegovic.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 24/4 στις 23:00

«‘Oλα τα Λεφτά» (2005) σε σκηνοθεσία Ντιν Πάρισοτ

Κωμωδία – Ο Ντικ Χάρπερ, υψηλόβαθμο στέλεχος μίας εταιρείας – κολοσσού και η νεαρή γοητευτική γυναίκα του, Τζέιν, ζουν μία άνετη, πολυτελή ζωή. . Έκαναν ένα παιδί, του εξασφάλισαν «ακριβή» μόρφωση, αγόρασαν ένα ονειρεμένο σπίτι…  Βέβαια, τα έξοδά τους είναι περισσότερα από τα έσοδα, κάτι που συσσωρεύει χρέη, ποντάρουν, όμως, στην μεγάλη προαγωγή που αναμένεται να πάρει ο Ντικ. Μέσω αυτής όλα τους τα προβλήματα πιστεύουν ότι θα λυθούν μια και καλή. Και όντως, ο Ντικ παίρνει την πολυπόθητη προαγωγή! Η χαρά του, όμως, κρατάει μόλις… έξι ώρες! Ο πρόεδρος της εταιρίας, Τζακ Μακ λιστερ, μέσω κομπίνας, την οδηγεί σε χρεοκοπία, από την οποία βγαίνει ο ίδιος κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια κερδισμένος! Κι αυτό επηρεάζει κατά πολύ την οικογένεια Χάρπερ. Η Τζέιν, όντας βέβαιη για τον καινούργιο, παχυλό μισθό του Ντικ, έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της, οπότε μένουν και οι δυο τους άνεργοι!  Όταν ημερομηνίες λογαριασμών και δόσεων αρχίζουν να… λήγουν, ο Ντικ και η Τζέιν καταφεύγουν στην παρανομία: γίνονται ένα από τα πιο εκκεντρικά ζευγάρια ληστών στην ιστορία του εγκλήματος! Παράλληλα, προσπαθούν να ξεσκεπάσουν το μεγάλο οικονομικό εταιρικό σκάνδαλο, κυνηγώντας τον υπεύθυνο για τη δυστυχία τους.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τέα Λεόνι, Άλεκ Μπάλντουιν.

*Μακεδονία, Σάββατο 24/4 στις 23:00

«Solo: A Star Wars Story» (2018) σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ

Περιπέτεια φαντασίας – Πολύ πριν τη συμμετοχή του στην Αντίσταση, ο Han Solo θα βρεθεί στη δίνη γεγονότων του υπόκοσμου, καθώς η έλλειψη πόρων και καυσίμων στον πλανήτη έχει προκαλέσει μεγάλες ανισορροπίες και αύξηση της εγκληματικότητας. Είναι τότε που θα γνωρίσει τον μελλοντικό του φίλο, Chewbacca, μέσα στη φυλακή, αλλά και τον Lando Calrissian, όπου μέσα από απρόβλεπτες και περιπετειώδεις καταστάσεις ετοιμάζονται να αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία του Γαλαξία.

Παίζουν: Άλντεν Έρενραϊχ, Γούντι Χάρελσον, Εμίλια Κλαρκ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Θάντι Νιούτον, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Πολ Μπέτανι.

*Alpha, Σάββατο 24/4 στις 23:40

«Μπλε Βασίλισσα» (2018) σκηνοθεσία Αλέξανδρος Σιπσίδης

Περιπέτεια δράσης, θρίλερ – Στον απόηχο μιας ένοπλης ληστείας, ο Γιάννης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η αινιγματική σύζυγός του, το αφεντικό του που πενθεί για το γιο του και ο παράτολμος συνεργός του τον περικυκλώνουν με αμφιβολίες και διαφορετικές οπτικές γωνίες, κάθε μία από τις οποίες αποκαλύπτει ένα νέο κομμάτι για να ολοκληρωθεί τελικά το αιματηρό παζλ της “Μπλε Βασίλισσας”. Όλα ξεκινάνε με τη ληστεία της Μπλε Βασίλισσας, ενός από τα πολυτιμότερα διαμάντια του κόσμου, από μία ομάδα μαφιόζων που δουλεύουν για τον αδίστακτο Άγγελο (Θέμης Πάνου).

Ο Γιάννης (Μιχάλης Οικονόμου), ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του, παροτρύνεται από τη σύζυγό του, Λένα (Ράσμι Σούκουλη), συμμαχούν με τον ψυχρό εκτελεστή Σταύρο (Δημήτρης Ήμελλος), και προδίδει τον Άγγελο, κλέβοντάς του το δαχτυλίδι, με σκοπό να το πουλήσουν σε έναν μυστηριώδη «Αγοραστή». Ποια είναι όμως τα πραγματικά κίνητρα της Λένας; Τι κρύβει ο Σταύρος και ποιος είναι ο ρόλος του Νίκου (Γιώργος Αδαμαντιάδης), του φαινομενικά ήσυχου και αμίλητου οδηγού του Άγγελου;

Παίζουν: Μιχάλης Οικονόμου, Ράσμι Σούκουλη, Τέτη Καλαφάτη, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Ήμμελος, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Φωτεινή Λεβογιάννη, Θέμης Πάνου.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 24/4 στις 00:15

«Το Παιχνίδι» (1997) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Θρίλερ – Την ημέρα των 48ων γενεθλίων του, ο Νίκολας Βαν Όρτον, επιτυχημένος και δυναμικός επιχειρηματίας, δέχεται από τον αδελφό του, Κόνραντ, ένα πρωτότυπο δώρο: πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι χωρίς κανόνες, που οργανώνει η μυστηριώδης εταιρία CRS. Όμως, σταδιακά, η ήρεμη ζωή του Όρτον θα πάρει καθοδική πορεία, καθώς θα μπλεχτεί σ? έναν κυκεώνα τραγικών και απρόβλεπτων καταστάσεων, που θα αλλάξουν αλλά και θα απειλήσουν άμεσα τη ζωή του.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Σον Πεν, Ντέμπορα Κάρα Ούνγκερ, Τζέιμς Ρέμπχορν, Άρμιν Μίλερ Σταλ.

*Star, Σάββατο 24/4 στις 01:15

«Ταυτότητα» (2003) σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ 

Ψυχολογικό θρίλερ – Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκουν καταφύγιο σ ένα απομονωμένο μοτέλ. Οταν, όμως, ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν εκεί από σύμπτωση. Η τρομακτική αλήθεια, που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου…. Μήπως κάθε μας επιλογή έχει ήδη γίνει από άλλους για μας; Μήπως δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά η μοίρα μας είναι προκαθορισμένη; Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μανγκολντ και η παραγωγός Κάθι Κόνραντ παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο ψυχολογικό θρίλερ με ευρηματικές ανατροπές  και απρόοπτη λύση του μυστηρίου.

Παίζουν: Τζον Κιούζακ, Ρέι Λιότα, Αλφρεντ Μολίνα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ρεμπέκα Ντε Μορνέ, ΚλέαΝτιβάλ, Αμάντα Πιτ.

*Mega, Σάββατο 24/4 στις 01:30