9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει εννιά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Η Εκδίκηση της Ξανθιάς, 2» (2003) σκηνοθεσία Τσαρλς Χέρμαν Γούρμφελντ

Κωμωδία – Η νεαρή πλέον και ανερχόμενη δικηγόρος Ελ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην απαιτητική της καριέρα και στον σχεδιασμό του επικείμενου γάμου της. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η μητέρα του αγαπημένου της σκύλου είναι πειραματόζωο σε μια εταιρεία καλλυντικών, δεν διστάζει να τα βάλει με τον πολιτικό κόσμο της Ουάσινγκτον, για να περάσει ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση της χρησιμοποίησης των σκύλων ως πειραματόζωα από τη βιομηχανία καλλυντικών.

Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Σάλι Φιλντ, Λιούκ Γουίλσον.

*Open, Πέμπτη 13/5, στις 21:00

«Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» (2011) σκηνοθεσία Νίκος Περάκης 

Κωμωδία – Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά… Ο Σταυρακομαθιακάκης – μετά τη μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori – εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η “πρώην” του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα…

Παίζουν: Βίκυ Καγιά, Ορφέας Αυγουστίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Τζένη Θεωνά.

*Mega, Πέμπτη 13/5, στις 21:00

«Transporter 3» (2008) σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν

Δράσης – Ο Φρανκ Μάρτιν επιστρέφει με τη σίγουρα πιο δύσκολη «μεταφορά» που έχει αναλάβει μέχρι τώρα. Φορώντας στο χέρι του έναν εκρηκτικό μηχανισμό που δεν του επιτρέπει ν’ απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο του κι έχοντας δίπλα του ένα εκρηκτικά «σέξι» πακέτο, η αποστολή του σίγουρα δεν θα είναι καθόλου βατή.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Νέπερ, Νατάλια Ρουντάκοβα, Φρανσουά Μπερλεάν, Ζεροέν Κραμπε.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 13/5, στις 22:00

«Το Τέλειο Χτύπημα» (2013) σκηνοθεσία Τζιουζέπε Τορνατόρε 

Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Παίζουν: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

*Skai, Πέμπτη 13/5, στις 22:00

«Δικαστής Ντρεντ» (1995) σκηνοθεσία Ντάννυ Κάνον

Επιστημονικής φαντασίας – Μέγκα Σίτι Ένα, έτος 2.139 μ.Χ. Σε αυτό που κάποτε υπήρξε η Νέα Υόρκη, μια μητρόπολη του παλιού κόσμου, τώρα επικρατεί το κοινωνικό χάος και η αποκορύφωση της εγκληματικότητας. Μόνο το Δικαστικό Σώμα είναι αυτό που μπορεί να επιχειρήσει μια τάξη στα πράγματα, όμως το κύρος του σύντομα θα τραυματιστεί μετά τη συνομωσία που θα στήσουν κάποιοι κατά του επικεφαλής δικαστή Ντρεντ. Μετά τις κατηγορίες για φόνο που θα του προσάψουν, ο Ντρεντ εξορίζεται άμεσα από την πόλη. Όταν, όμως, αποκαλύπτεται ότι πίσω από τη συνομωσία, βρίσκεται ο Ρίκο, αδελφός του Ντρεντ που πάσχει από προβλήματα (τεχνητής) νοημοσύνης, ο Ντρεντ δεν έχει άλλο δρόμο από το να μπει στη μάχη για να προλάβει τα χειρότερα.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Αρμάν Ασάντε, Νταϊάν Λέιν, Ρομπ Σνάιντερ, Μαξ Φον Σίντοφ.

*Alpha, Πέμπτη 13/5, στις 23:00

«Kill Bill: Vol.2» (2004) σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο

Δράσης – Το δεύτερο μέρος του οράματος του Κουέντιν Ταραντίνο ολοκληρώνεται με τη Νύφη να συνεχίζει την εκδίκησή της! Στόχος της αυτή τη φορά είναι ο Μπαντ και η Ελ, τους οποίους πρέπει να σκοτώσει για να βρεθεί επιτέλους αντιμέτωπη με τον Μπιλ. Διαφορετικό από το πρώτο μέρος, το Kill Bill 2 επικεντρώνεται περισσότερο στους χαρακτήρες, στα αναπάντητα ερωτήματα και το παρελθόν αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές και ανατροπές!

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Ντέιβιντ Κάρανταϊν, Ντάριλ Χάνα, Λούσι Λιού

*Open, Πέμπτη 13/5, στις 23:00

«Απειλή στο σπίτι» (2016) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Τέναντ

Ψυχολογικό θρίλερ – Τι συμβαίνει όταν ο τρόμος εισβάλει σε ένα μέρος που αισθανόμαστε θαλπωρή, άνεση και ασφάλεια; Μια πλούσια γυναίκα και ο θετός της γιός γίνονται στόχος τριών κακοποιών στο απομακρυσμένο αρχοντικό τους. Η μόνη βοήθεια που έχουν είναι μια κλήση με έναν ειδικό των συστημάτων ασφαλείας. Καθώς οι εισβολείς γίνονται όλο και πιο εχθρικοί και επικίνδυνοι θα μπορέσει αυτός ο απρόσμενος σύμμαχος να τους οδηγήσει στην ασφάλεια; Ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Νατάσα Χένστριτζ.

Παίζουν: Τζέισον Πάτρικ, Σκοτ Άτκινς, Νατάσα Χένστριτζ, Ουίλιαμ Ντίκινσον.

*Mega, Πέμπτη 13/5, στις 23:30

«Νυκτόβια Πλάσματα» (2016) σκηνοθεσία Τομ Φορντ

Ερωτικό θρίλερ – Η Σούζαν, μια επιτυχημένη και πλούσια ιδιοκτήτρια γκαλερί, αισθάνεται να απειλείται όταν λαμβάνει το προσχέδιο ενός βιβλίου, που έχει γράψει ο πρώην σύζυγός της, Έντουαρντ. Η ιστορία αφηγείται ένα στυγερό έγκλημα και η Σούζαν, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσής του, αρχίζει να πιστεύει ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πράξη εκδίκησης.

Παίζουν: Έιμι Άνταμς, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Σάνον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ίσλα Φίσερ.

*Star, Πέμπτη 13/5, στις 23:50

«Ο Μάικ, ο Ντέιβ και οι Ξέφρενες Φιλενάδες» (2015) σε σκηνοθεσία Τζέικ Ζιμάνσκι

Κωμωδία – Ο Μάικ και ο Ντέιβ είναι δύο αδέλφια με αδυναμία στα ξενύχτια και τα ξέφρενα πάρτι. Για να κάνουν καλή εντύπωση στον γάμο της αδελφής τους στη Χαβάη, βάζουν μια αγγελία στο ίντερνετ για να βρουν τις τέλειες συνοδούς. Ενώ όμως το τελευταίο που θέλουν είναι να φέρουν σε δύσκολη θέση την οικογένειά τους, διαπιστώνουν πως οι κοπέλες που επέλεξαν τελικά θα τους βάλουν τα γυαλιά σε όλους τους τομείς.

Παίζουν: Ζακ Έφρον, Άννα Κέντρικ, Όμπρεϊ Πλάζα, Άνταμ Ντεβίν.

*Skai, Πέμπτη 13/5, στις 00:45