Ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και παρέμεινε μέχρι την Κυριακή σε απλή κλινική οπότε και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του – Τι αναφέρουν στο protothema.gr, οι γιατροί που τον παρακολουθούν
Ένας 17χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, είναι διασωληνωμενος στον Ερυθρό Σταυρό, αποτελώντας τον νεότερο ασθενή με μηχανική υποστήριξη λόγω της λοίμωξης Covid-19, που αναγράφεται στη σημερινή επιδημιολογικη έκθεση του ΕΟΔΥ, και η οποία περιλαμβάνει 556 διασωληνωμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο – υπενθυμίζεται ότι είναι αποκλειστικα για νοσηλεία ασθενών με Covid-19– και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική.
Προχθές η κατάσταση του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε Μονάδα και να διασωληνωθεί, καθώς παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλοιώσεις στους πνεύμονές του.
Νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν στο protothema πως η εικόνα του είναι βελτιωμένη, και ενδεχομένως να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του τα επόμενα 24ωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας του έχει νοσήσει.














![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part2]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prl_080126_4-100x70.jpg)
![Ραγκουτσάρια ΄26 – Φωτογραφίες από την παρέλαση των καρναβαλιστών – [part1]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/prt_1_0826-100x70.jpg)
![Πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/mpl_050126_2-100x70.jpg)
![Το μεγάλο γλέντι των Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ. στην Ομόνοια – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/xrk_040126-100x70.jpg)
![Η πατινάδα του συλλόγου “Τα Καστοριανά Μπουλούκια” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/01/vd_051226-100x70.jpg)
