100 Χρόνια Μπροστά τα Τρίκαλα: Εγκατέστησαν ΑΤΜ για να την Αυτόματη Εξυπηρέτηση των Πολιτών!

Είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που εφάρμοσε το λεωφορείο χωρίς οδηγό και τώρα προχωρά σε μία νέες καινοτόμες ιδέες, στο ΑΤΜ πιστοποιητικών και στο «ντελίβερι» πιστοποιητικών.

Ο λόγος για τον Δήμο Τρικάλων ο οποίος έχει προχωρήσει στην εφαρμογή του e-ΚΕΠ (Αυτοματοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη),

Πρόκειται για ειδικά μηχανήματα τύπου ΑΤΜ παρέχουν νυχθημερόν τη δυνατότητα στους πολίτες να ζητούν και να εκτυπώνουν δημοτική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου και άλλα σχετικά έγγραφα, άμεσα, με εύκολο και απλό τρόπο.

Η πιστοποίηση του πολίτη πραγματοποιείται με τη χρήση Κάρτας Δημότη. Στόχος είναι να ενεργοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πιο πολύπλοκες ηλεκτρονικές διαδικασίες, οι οποίες επιτρέπουν στους πολίτες τη λήψη και την κατάθεση δικαιολογητικών που χρειάζεται να γνωστοποιηθούν στον Δήμο.

Παράλληλα ο δήμος έχει προχωρήσει και στην εγκατάσταση της εφαρμογής mobile Check App.Mέσω αυτής της εφαρμογής οι πολίτες αποστέλλουν άμεσα τα αιτήματά τους στον Δήμο μέσω της mobile εφαρμογής Check App για κινητά τηλέφωνα.

true.gr